Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974
üzenetére
Itt merül fel a kérdésem, akkor mi értelme lett volna az XT biosnak? Ha úgyis spórolósba használtad volna.
Nyugodtan szétszedhető. Egy pasztázáson már biztos túl esett 5 éve alatt, ennyi idő alatt már a gyári paszta elporlad szinte.
A te egy heted se egy túl sok. 5 napot is engedtem, mert jelezted nem tudod átvenni....ezen se gondolkoztam, hogy beleszámítson vagy sem. Egyértelmű, hogy elfogadtam....szerintem Te se feltételezz rólam rosszat ez ügyben.
Hidd el sose adnák el hibás terméket . Használtam eladás előtt, csendesen tette a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő