-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974 #3731 üzenetére
Itt merül fel a kérdésem, akkor mi értelme lett volna az XT biosnak? Ha úgyis spórolósba használtad volna.
Nyugodtan szétszedhető. Egy pasztázáson már biztos túl esett 5 éve alatt, ennyi idő alatt már a gyári paszta elporlad szinte.
A te egy heted se egy túl sok. 5 napot is engedtem, mert jelezted nem tudod átvenni....ezen se gondolkoztam, hogy beleszámítson vagy sem. Egyértelmű, hogy elfogadtam....szerintem Te se feltételezz rólam rosszat ez ügyben.
Hidd el sose adnák el hibás terméket . Használtam eladás előtt, csendesen tette a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- AliExpress tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest