Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
válasz
#64791808 #817 üzenetére
Én úgy tudom, hogy már egy ideje érvényben van az a törvény miszerint a szolgáltatók minden egyes beszélgetést rögzítenek. Amúgy egy skype os beszélgetés is tartozik a dologhoz, bár nem tudom ez is mekkora bizonyíték adott esetben.. Amúgy nem kölcsön adtam, saját névre szólóan volt a pénz egy brókernél és elbukta az összeget, nem zsebre rakta.. Ezt ip alapján is le lehet ellenőrizni ha nagyon muszáj, hogy mit kerestem volna én az ő lakcímén párhuzamosan. Azért mai világba szomorú lennék, ha szóba sem állnának velem emiatt, miközben egy skype beszélgetés is van, ip alapján is tudják ellenőrizni, hogy belépett a rendszerbe, azért ezzel már csak feltudnának neki tenni pár kérdést.. Mellesleg a szóbeli megállapodás ugyan olyan jogokkal bír mint egy szerződés tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest