- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
Sziasztok!
Átverés áldozata lettem, nagyon úgy néz ki.
Aprod.hu-n rendeltem egy tabletet... az első kör az volt, hogy kérdeztem az eladót, hogy milyen állapotban van, van-e hibája? POSTAKÖLTSÉGGEL mennyi összeget utaljak érte? (nem is csak egyszer kérdeztem). Megírta, hogy 17.000-t. Rendben, elküldtem.Jelzett, hogy feladta, de a postán fizetni kell... 3400 Ft-ot a feladásért... furcsa volt, mert ilyen drágán csomagot én még nem adtam fel soha!
Kértem az eladót, hogy ezt az összeget utalja vissza, mert nem ebben egyeztünk meg. A csomagot átvettem... mint kiderült, a tablet kicsit sem felel meg az állításainak!
Elhallgatta, hogy lötyög, karcos a plexi, nem/alig érzékeli az érintést, a hátlapja szintén lötyög és a szélei meg vannak ütődve... (lehet, hogy más baja is van, erről nem tudok, mert használhatatlan így!)Az egész beszélgetés meg van... konkrétan azt írta rám, hogy egy idióta vagyok és ő a megbeszéltek szerint járt el, pedig ez nagyon nem így volt.
Mit tudok tenni? Neve, számlaszáma, beszélgetés, mint írtam, megvan.(Ráadásul lakásokat és albérleteket hirdet még ezek mellett, nehogy még valakit átvágjon!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest