Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TUtim
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,remélem ezzel kapcsolatban is lehet.
Kezesként aláírtam 2-3 éve egy hitelt a barátainknak(házaspár).Aztán belementek egy bizonyos bank adósságrendező (mindent 1 csekkre)hitelébe,sőt még az összeget meg is növelték,ehhez közjegyző elé mentünk,ahol újra mindent aláírtunk,majd a bank...Tisztán emlékszem,hogy kezesként szerepeltem,ennyire hülye nem lehetek,vagy mégis?
Sajnos a feleség 2 éve hirtelen pár hónap alatt tumorban meghalt,miközben a férj hepatitisen esett át,itt maradt 3 gyerekkel...
Kb.fél éve sms-t küldözget kéthetente a bank,hívogat még szombat délelőtt is,egy alkalommal már csekket is kaptam,hogy éppen 800-900 scájci frankot hogyan tudok fizetni.Egyik alkalommal mondtam,hogy hagyjanak,kezes vagyok,erre közlik,hogy nem,társigénylő!!!!Micsoda?Mikor lettem azzá!Hogy én mekkora egy bal....vagyok!Valyon ennyire nem láttam,mit írok alá?De hát kezes voltam!!!!
Felhívom a "hiteltársam",szedje elő a papírokat.Igen,az van oda írva.Be akarok menni a közjegyzőhöz,hogy történt ez.Vagy már mindegy?
A férj továbbra sem gyógyult teljesen.Remélem sokáig él még!(bocsi)
Még 12 évig hívogatnak majd kéthetente ?Ez már zaklatás!Ezt megtehetik?30%-ot letilthatnak a fizetésemből,tudom.Sokra mennek vele 6 órában,eü.-ben dolgozom,nekünk is van jelzálog hitelünk,3 gyerekünk....Az egész fizetésem a bankba megy.
Ha nem él sokáig,akkor mi lesz?Leértékelik a házat,a különbséget én fizetem?
A házastársam bérével nem tehetnek semmit,ugye?
Mit tegyek?Már cs...m,mi?
Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest