- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Leadtek belső tévétunerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.tiborz
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Tavaly szeptemberben vettem itt a HA-n egy Samsung Galaxy TabS6 LTE tabletet. Vodafonos garijegyet kaptam hozzá. Az üzlet rendben lezajlott, semmi gond nem volt., azóta is folyamatosan használtam mobilnettel (Telekom). 3 napja azonban a tab azt írja ki, hogy "A telefon nem engedélyezett a hanghoz", és az értesítési sávban egy kis háromszög alatt MM betű. Mobilnet nincs, szolgáltatónál sim csere megvolt, ugyanaz. IMEI checker szerint "Clear", nincs tiltva. Lehet, hogy még nem került nemzetközi listára? Írtam PM-et az eladónak, aki 01.12-én lépett be utoljára, azóta nem.
Mit tudok tenni? Valóban letiltották a tab-ot?
Ötletet, segítséget előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest