- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Tavaly szeptemberben vettem itt a HA-n egy Samsung Galaxy TabS6 LTE tabletet. Vodafonos garijegyet kaptam hozzá. Az üzlet rendben lezajlott, semmi gond nem volt., azóta is folyamatosan használtam mobilnettel (Telekom). 3 napja azonban a tab azt írja ki, hogy "A telefon nem engedélyezett a hanghoz", és az értesítési sávban egy kis háromszög alatt MM betű. Mobilnet nincs, szolgáltatónál sim csere megvolt, ugyanaz. IMEI checker szerint "Clear", nincs tiltva. Lehet, hogy még nem került nemzetközi listára? Írtam PM-et az eladónak, aki 01.12-én lépett be utoljára, azóta nem.
Mit tudok tenni? Valóban letiltották a tab-ot?
Ötletet, segítséget előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest