Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN! 
 Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bottecchiabp csendes tag Nem lehet, hogy lopott volt a cucc? A minősítésből nekem az jön le... És azt hogy bizonyítja bárki is hogy én adtam el neki a loptoot akármit? Gondoljuk el rendelek magánszemélytől X mobitlt majd bemegyek a rendőrségre hogy az lopott? 
 És azt hogy bizomyítom hogy a kezemben levő állítólag lopott mobil az amit az eladó átadott nekem a csomagban?
 Értjük ugye. Jön egy csomag benne egy X mobillal-hogy bizonyítom hogy abban X mobil volt és nem Y mobil?Hiszen a hirdetésben nincs benne semmiféle egyedi azonosító. Nem úgy adom fel a hirdetést hogy adott imeri számú mobil eladó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest