-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Köszi a választ mindenkinek.
Többször is ellenkeztem vele, hogy lehetetlen az, hogy fél év garanciát kelljen rá vállalni, de nagyon erősködött, hogy nézzek utána, stb. Tehát nem értettem egyet vele, nem érezheti úgy, hogy meggyőzött.
A szakvéleményt meg amit ad, azzal igazából nem tudom mit akar elérni. Az, hogy most tönkrement az alaplap, nekem ahhoz tényleg semmi közöm nincsen.
Pécsen lakik, több órára van tőlem.
Megvárom a következő hívását, és majd közlöm vele, hogy bizonyítani tudom, hogy nem hibásan adtam el neki, aztán vizsgáltassa be a bizonyítékot is. Ha ezek után is fenyegetőzik, illetve főként a navot emlegeti, akkor tényleg csak pénz kell neki. Említette, hogy részletben is fizethetek...
Milyen kedves
Mondjuk ez még akkor korrekt lenne ha tényleg hibás volnék, de most a semmire kiadni 150-et nem emberi dolog.
Tehát megvárom a hívását, utána lesznek újabb fejlemények, hogy mégis hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest