- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, nem hardveraprón történt, de muszáj valahol kérdeznem. Szombaton eladtam más oldalon keresztül egy Galaxy S3 alaplapot. Személyes átvétel történt, a vevő unokatestvére vette át a terméket, 7500Ft-ról van szó. A terméket megmutattam neki, sőt mivel más alkatrészeket is adtam hozzá, ezért meg is magyaráztam neki, hogy melyik micsoda. Ma estére felhívott először a vevő, de azt nem tudtam felvenni, aztán hívott az unokatestvér, pont mikor vissza akartam hívni a vevőt. Azt mondja, hogy az alaplap törött, és hogy pillanatragasztóval lett összeragasztva. Én egyáltalán nem így adtam át neki a terméket, az egy működő telefonból (csak a képernyő volt pókhálós, de kép is volt) lett kivéve, egyáltalán nem volt törött, pláne nem ragasztott. Az unokatestvér azzal fenyegetett, hogy ha holnap 11 órakor nem adom át neki a pénzt, feljelent, mivel ő a rendőrségen dolgozik. Mit tehetnék? Előre is köszönöm segítségetek!
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest