Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Mini PC
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?

- 

PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

angclung
csendes tag
Azt gondolom, hogy ha valaki használt fürdőszobai szerelvényeket ad el újnak, és erről számlát is ad, akkor jobban tetten érhető a dolog, mint egy használt babakocsi esetében, ahol legfeljebb egy fénykép áll rendelkezésre annak alátámasztására, hogy nem azt kaptad, amit megrendeltél.
Ezért mielőtt polgári peres útra tereled a dolgot, nagyon gondold végig, hogy tudod-e egyértelműen bizonyítani az igazadat. Nehogy a végén drágább legyen a leves, mint a hús.Feljelentést is lehet tenni (ingyenes, és email-ben is megtehető), de én sem hiszem, hogy a rendőrség tud bármit is csinálni egy ilyen esetben. Hacsak nincs több hasonló ügye az illetőnek.
Ha a babakocsit továbbadod, ugyanolyan helyzetbe hozol mást, mint amibe Te is kerültél. Úgyhogy ezt én nem tenném a helyedben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Lexus, Toyota topik
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Delphi programozás
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Tőzsde és gazdaság
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
 - Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
 - CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest