Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Keresek 775-ös DDR3 memóriát kezelő alaplapot, ami lehet használt és új is, a lényeg hogy 10K alatt legyen azért. Az ország bármely pontján.
Ha valaki találna ilyet vagy rendelkezik ilyen alaplappal, főleg Miskolcon, azt nagyon megköszönném. -
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó egy ajándékba kapott Vodafone Mobile Wi-Fi R206 Hotspot.(HUAWEI R206).
Csak egy bekapcsolás, kipróbálás erejéig volt használva.
Igény esetén tudok adni hozzá egy aktiválatlan sim kártyát, amin azt hiszem 1 hetes mobiljegy van. (nem ismerem a vodás cuccokat...)
Személyesen kazincbarcikán.
Privát üzenetet hamarabb látok -
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #45694 üzenetére
köszi
távirányító nélkül nem érdekel
-
szőröscica
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
-
anorche1
őstag
A bicómat nem vihetem be az automatába
Nem ajánlják a csapágyak miatt hogy azzal mossam, de panelba szivaccsal meg vödör vízzel nem lehet mosni, és a ház előtt sem lenne túl jó (valamit biztos fent hagynék, aztán amiatt cuccolhatnék fel mindent, mert míg lehozom tuti mindent ellopnak). Ezzel meg gyors, a csapágyaknál meg távolról, óvatosan és jó szögben csinálom.
-
Lajkó
őstag
A kézi mosó mitől olyan király?
Nem karcolod össze a dukkót, vagy alaposabb, vagy mi? -
anorche1
őstag
Köszönöm a válaszokat!
A soltészon lévő lenne a legközelebb, de street view -val ott járva én nem láttam hogy lenne, de majd holnap elnézek. Az Újgyőrin viszont biztosan van, az arnóti meg már túl messze van. -
törölt tag
az arnóti (?) körforgónál, az az új mol kút, na ott is van.
-
anorche1
őstag
Hol van Miskolcon olyan benzinkút ahol van nagynyomású kézimosó? A Thököly-nél volt, de ott megszűnt a mol (vagy omv?), és a helyette nyílt mobil petrolban még le van zárva a mosó.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata az AV Planet webáruházzal? Megbízhatóak? Elektromos borotvához akarok kellékeket rendelni. Vagy tudtok másik webshopot?
Válaszokat előre is köszi.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Miskolcon tudtok ajánlani autóklíma szervizt? Ahol jó áron és szombaton is dolgoznak?
Köszi.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Eladó:
Asus Fonepad 7" (telefon és tablet) , megkímélt állapotban , másfél év garanciával.Ajándék tokkal. 50k
Miskolcon találhatóak. Érdeklődni:+36307993466
+
Dell Inspiron 5521 notebook eladó
Lenovo multimédiás billentyűzet16Gb Micro SD Samsung Plus UHS-1 Class10 -es memóriakártya
Logitech G400 egér -
vepe
őstag
Mitől lehet egy Inten p4-es gépnél, hogy win7 alatt tökéletesen működik (ki-be kapcsolásnál semmi gond), viszont resetnél nem bootol?
valakinek valami ötlete?
-
Alister71
nagyúr
Chippelt jó állapotú PS1-et keresek Miskolcon. Ha valakinek van eladó privátban kérném az ajánlatokat.
-
Lajkó
őstag
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Mondjatok már egy olyan helyet kérlek, ahol viszonylag olcsón rendbe raknák a kicsi laptopomat. Érdekes dolgokat csinál mostanság, ha simán asztalon fekve kapcsolom be. Csíkos a kép, be sem tölt stb. De amint kipóckolom, mondjuk egy könyvvel, hogy levegőzzön az alja, akkor semmi gond.
Már majdnem 4 éves, és még sosem volt szétszedve-tisztítva-pucolva, szóval szerintem ráférne egy "mánikűr".
Hova tudnám vinni, ahol szépen kitisztítják és esetleg újrapasztázzák stb. És kb. mennyibe fáj egy ilyen?
Előre is köszi!
-
Sunsetjoy
aktív tag
Eladóak:
Tápok
FSP group ATX-300GTF(1) - 2500 forint
Lc-power 6550 (névleg 550w)- 1000 forintTv-tuner
Wintv-HVR-1300 hauppage tv tuner (OEM) 1500 forint
Leadtek winfast tv2000 xp tuner (+távirányító) 1500 forintVideókártya
Egy rossz (kondihibás) Galaxy Geforce 6600GT 128MB AGP kártya 2xDVI, TV-out
3 kondi púpos rajta (2db 16V, 470mikroFarados, 1 db 6,3V, 1500mikroFarados), az esetek nagy százalékában kisípolja az alaplap. Akinek kell, egy tábla mogyorós csokiMemória
Samsung DDR-266 memória 256 MB memória CL2.5 300 forint
Samsung DDR-400 256 MB memória (talán hibás, teszteletlen) 150 Ft
VM DDR-333 memória 256 MB (talán hibás, teszteletlen) 150 FtKábelek, kivezetések
Firewire hátsó kivezetés 1 bem 2 kimenetes 300 Ft
USB kivezetés hátra 2 aljzatos 300 Ft
Sata kábelek, molex-sata 50-100 Ft/db mennyiségtől függőenVIDEO kábelek, ár megegyezés szerint
1 darab 9pin -> s-video kábelköteg:
Mini-din 9pines apa egyik vége
3 rca kompozit anya + s-video anya másik vége2 darab s-video 4pines apa -> s-video 4 pines apa
1 darab s-video 9 pines apa -> s-video 4 pines apaHűtésalkatrészek, ár megegyezés szerint
Hűtés
Egy Galaxy Geforce 9600 GT-ről leszerelt hűtés
[link]S1 Accelero rev. 2 passzív hűtéshez való néhány borda-tüske, ha jól tudom a feszstabhoz való.
Alkatrésznek optikai meghajtók, ár megegyezés szerint
- Pioneer DVR-111DBK dvd-író (emlékeim szerint már nem tudott írni, írás közben hibát dobott)
- NEC NR-9100 a cd-író ATA, 40x/10x/40x nem kipróbált, akár rossz is lehet, ingyen, géppel együtt jött.
- Toshiba DVD-olvasó (40x cD/ 12x DVD) ATA nem kipróbált, akár rossz is lehet, ingyen, géppel együtt jött -
Bull Boss
őstag
válasz
Valaki1000 #45661 üzenetére
pata HDD kell bele, ha érdekel irj privit, holnap át tudom adni, ha ronymannak is megfelel. összességében szép állapotú
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Valaki1000 #45658 üzenetére
Írtam PM-et!
-
Valaki1000
csendes tag
válasz
Bull Boss #45660 üzenetére
nekem nincsenek igényeim mert nem nekem kell.... de amúgy felesleges erősebb gép, bár ha az akkor nem baj.
megfelelne a cucc így amúgy de nekem nulla időm meg kedvem hdd-t vadászgatni bele, szóval komplett kéne, ha lenne benne hdd akkor beszélhetnénk róla....mennyire szép állapotú a cucc? garantáltan hibátlan? ja és sata hdd kell bele gondolom..ha ma össze tudjuk szervezni a hdd-t is akkor együtt még 20K-ba így ez a konfig jó lesz. -
Bull Boss
őstag
válasz
Valaki1000 #45658 üzenetére
van egy ajánlatom, ami túlszárnyalja az igényeidet
Asus A4000
3Ghz körüli asztali P4 cpu
2GB DDR 1 !!!! memória
ATI Radeon 9700 saját memós vga
DVD iró
HDD nincs
akksi 0 töltővel 15' kijelző (asszem profi 1440 es felbontással de nem tutti)
ár: 16.000Ft.- (Ronymannél a 40es HDD 4K hozzá, de van neki nagyobb is)
-
Valaki1000
csendes tag
Add el régebbi de HIBÁTLAN cuccosod nekem..MOST!
Amit keresnék:
1.Valami P4-es vagy celeronos laptop, kb. 1.5 GHz-től, kb 512 MB RAM, kb. 40 GB HDD, 14" kijelző..stb
Típus mindegy de inkább márkás (HP, Toshiba..stb) legyen mint gericom és társai...kb 10-15 K körül gondoltam.Akksi jó ha bír valamennyit de nem ez a mérvadó.2.Egy alap 7"-os tablet, sima egymagos min.1-1.2 GHz, szokásos konfig, semmi extra nem kell ....max 10 K.
(a teszkóban 13.9 K vadi újan egy alapgép)..esetleg netbook is jó.Mindenképpen tökéletes akksi kell!A lényeg mindkettőnél a nagyon szép karcmentes (vagy legalábbis hasonló de mindenképpen szép) állapot!!!
Összevissza karcolt, hiányos hibás vackok sajnos nem kellenek mert ajándék lesz mindkettő.Ha van ilyened hívj vagy írj még ma átveszem kp-vel. Sürge lenne.Köszi.
20-5006424 -
jagada
addikt
3,5 tonnás kisteherautót bérelnék 1 napra, tudtok ajánlani jó kölcsönzőt olcsón?
-
Lajkó
őstag
Valakinek Miskolcon ma, vagy holnapi átvétellel micro sd karija? Kicsi is, nagyobb is érdekel!
Léci típussal, sebességbesorolással, és árral megjelölve tegyetek ajánlatot! -
LaciMc82
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #45650 üzenetére
Szia nekem van egy hd 3850-es atim,de nem refhűtős szerintem
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó egy ajándékba kapott Vodafone Mobile Wi-Fi R206 (HUAWEI R206).
Csak egy bekapcsolás erejéig volt használva.
Igény esetén tudok adni hozzá egy aktiválatlan sim kártyát, amin azt hiszem 1 hetes mobiljegy van. (nem ismerem a vodás cuccokat...)
Személyesen kazincbarcikán.
Privát üzenetet hamarabb látok. -
Wiz Khalifa
veterán
Valakinek halott VGA-ja? Refhűtős lehetőleg? Írjatok és az árat megbeszéljük!
-
Sanyi.il
aktív tag
ma lomtalanítottam, és ráakadtam egy ilyenre, wingman attack 2, Logitech joystick (usb-s), ha valaki hasznát venné, ezer öccázé (1500) az övé
illetve van még egy laptop ram-om, ASint DDR3 1GB 1333mhz, pár hetet volt csak használva, aztán bővítettem a laptopom, így kikerült belőle, ő 500ft-ért elvihető.
és ha már itt vagyok.. eladó a laptopom is.
-
netseft
aktív tag
Motorola Defy+ Defy Plus MB526 okostelefon eladó
(Érdeklődés / kérdés / megjegyzés privátban!)HardverApró hirdetéseim
Kép minden termékről
Ár mindenhez és leírások
Megbízhatóságom, tudnivalók -
Lajkó
őstag
De ha tegyük fel bűncselekmény történik, akkor egyből az alábbi lép életbe nem?
Az eltűnt, illetőleg a büntetőeljárás alatt álló személyről készült képmás vagy hangfelvétel felhasználását az eltűnt személy felkutatását vagy körözését elrendelő, illetőleg az a hatóság engedélyezheti, amely előtt a büntetőeljárás folyik. -
XmoD
senior tag
válasz
jagada #45645 üzenetére
"A KRESZ a túlnyúló rakományokkal két pontban foglalkozik:
47.§. (3) Zárt kocsiszekrényű jármű tetején rakományt elhelyezni csak abban az esetben szabad, ha a járműre tetőcsomagtartó van felszerelve. Személygépkocsi tetőcsomagtartóján rakomány abban az esetben is szállítható, ha a járművön előre és hátra legfeljebb 40-40 cm-re túlnyúlik.
(5) ...nyitott rakfelületű járművön a rakomány úgy is elhelyezhető, hogy a rakfelületen túl előre (legfeljebb a jármű elejéig), illetőleg a járművön túl hátra (legfeljebb két méterre, de a rakfelület hosszának felénél nem nagyobb távolságra) vagy oldalra (úgy, hogy a rakomány és a jármű együttes szélessége a 2,5 métert ne haladja meg) kinyúljék. A pótkocsit vontató jármű rakománya hátra nem nyúlhat túl a rakfelületen.
Tehát más a helyzet a személygépkocsi esetén és más a vontatmány esetén. Az utánfutón elhelyezett csónak az utánfutó elejéig terjedhet, hátrafelé pedig maximum 2 méterre lóghat túl. De ehhez legalább 4 méter hosszú utánfutó szükséges. Ennél rövidebb esetén a túlnyúlás maximum a rakfelület felével lehet egyenlő.
Természetesen minden esetben meg kell jelölni a rakományt legalább 40x40 cm méretű piros vagy piros-fehér csíkos zászlóval, illetőleg táblával, éjszaka és korlátozott látási viszonyok között ezen felül piros fényű lámpával és piros fényvisszaverővel. (Ez utóbbira még nem nagyon láttam példát.)"Forras: [link]
-
jagada
addikt
Utánfutón szállított tárgyak esetén ugyanúgy nem engedélyezett a a tárgyak túlnyúlása mint szgk-nál, vagy van némi megengedett?
-
üszök
őstag
Keresek notebookot,netbookot,laptopot,leptopot.
-
Ivanh
senior tag
válasz
sutykuru #45637 üzenetére
ez köztudott.
de mégsem értem az utalást pontosan.
addig hallgassatok billie hollidayt -
cocka
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek 3.5-es jack hosszabbító kábele? Tehát egyik vége kiálló, másik végén luk van.
Lehetőleg nem túl hosszú lenne jó, max. 1.5 esetleg 2 méter.
-
törölt tag
A 4-es metrónak tényleg az Újgyőri főtéren van a végállomása ?
-
Ivanh
senior tag
nem mondod, hogy információhiányban szenvedsz...
tök normális, fejlődőképes embernek ismertelek meg anno.
a google segítőtársunk, és bajokozónk egyben.
Ha kíváncsiak vagytok , szívesen regélek erről a platformról. -
szasanyi
félisten
Mert az átlag ember a többség, aki becumizza mert nem tudja pontosan mi az, vagy mert nem vette a fáradtságot (és egy alapműveletes számológépet ha diszkalkuliás), hogy kiszámolja pontosan mit is jelent ez számára. Ezzel akár választást lehet nyerni!
Arról nem beszélve (ami ugye még "bonyolultabb" végiggondolni és utána számolni), hogy akinek meg van a józan paraszti esze és e világon él (lakik, vásárol, stb.) az tudja, hogy semmit sem lehet elvonatkoztatva nézni, értékelni. A lényeg amivel számolni kell(ene) mindenkinek, az ez: mennyit "tett be" állam bácsi az egyik zsebembe, és mennyit "vett ki" a másikból?Sokaknál ez mínusz, és csak a szerencsésebbek nulla, esetleg plusz a végeredmény.
-
roti86
őstag
-
Ivanh
senior tag
szegasztok!
b@sszátok meg, nekem a rezsicsökkentés, éves szinten , 39,000HUF hátrányt okozott.
csak én vagyok ilyen helyzetben? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Wiz Khalifa #45613 üzenetére
Igen csak épp nem mér aksikapacitást, nem képes "regenerálni", nem monitorozza folyamatosan a hőmérsékletet meg ilyen apróságok. [link]
Ez egy buta töltő, berakod és fix árammal megtolja. Maximum egy időzítő van benne.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Eladó:
Asus Fonepad 7" (telefon és tablet) , megkímélt állapotban , másfél év garanciával.Ajándék tokkal. 50k
Miskolcon találhatóak. Érdeklődni:+36307993466
+
Dell Inspiron 5521 notebook eladó
Lenovo multimédiás billentyűzet16Gb Micro SD Samsung Plus UHS-1 Class10 -es memóriakártya
Logitech G400 egér -
Pitu
aktív tag
válasz
pc-user #45602 üzenetére
Tecsós energizer töltőt + akksikat használok kb. 4-5 éve x-box kontrollerekhez. Egész jól bírják, bár egyre gyakrabban kell őket tölteni.
Lehet érdemes lenne beszerezni egy általad is írt komolyabb töltőt, a kérdés az hogy megtérül-e hosszútávon az ára.Más: Victofon hallásvizsgálatról van valakinek tapasztalata? Muteromnak szüksége lenne egy hallásjavító készülékre.
-
benvolio
őstag
-
Relo
tag
Valaki tudna segiteni egy HTC Desire S telefonra visszavarázsolni a gyári Rom-ot?
Nem lennék hálátlan érte!
Reaper 4.0 rom volt rajta ahogy megvettem, de nem müködött vele normálisan.
4ext recovery-vel próbáltam 2 custom romot feltenni, az egyik el sem indul (htc logónál megáll), a másik pedig nem úgy működik ahogy kellene, elég furcsaságokat művel. -
Gabir
aktív tag
Humax HD-s beltéri kábelTVhez (nem szolgáltatófüggő) eladó.
7.5e Ft. -
wwhy
veterán
Eladó 2 db 0km-es Matador M16 Stella2 nyári gumi. 175/65/R14. DOT: 1406. Opel acélfelnin, de külön is. Számla van.
Az USB-s Hama wifi adapter ára alkuképes, vegyétek, vigyétek
Jack-hosszabbítóval hosszabbítóval együtt.
-
pc-user
senior tag
Szerény véleményem szerint ebben a készletben csak az akkuk jók. Az ilyen típusú töltőkkel az a gond, hogy nem tudják normálisan feltölteni az akkukat, így az egyébként szuper akkuid nem igazán lesznek használhatóak. Olyan töltő beszerzése tanácsos, ami egyenként figyeli az akku-állapotot, kijelzi a hibás akkut, van akku-frissítés, előtöltés, és feltöltöttség-jelző funkció a normál töltés mellett.
-
KukkSteve
senior tag
Eladó:
Amoi N850 35k
Motorola Defy 16k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest