Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• P4Laca22

tag

válasz LukE #3273 üzenetére

2 db 5.25-ös helyre terveztem be eredetileg is a cuccot, csak hát mivel nem tudtam pontosan, hogy mennyi helyet fog foglalni az elektronika, így elkezdtem reménykedni, hogy talán 1 hellyel is beéri, de ha 2 helyes lesz, az sem gond;) Esetleg olyat még bele lehetne rakni, hogy amikor a ventik működés közben vannak, akkor LED-ek is jelezzék ezt?:B:B:B Ha nem jelzi ki a fordulatszámot, nem számít, nem érdekes, akkor ez van:( Amúgy a ventik nagy molex csatit használnak, és van nekik külön 3 pines a fordulatszám kijelzésére, de azért szeretnék a vezérlőre 3 pines csatit, mert ha ''normális'' megoldású ventit akarok hajtani (ezekből azért mégis több van a piacon...) akkor ne kelljen a csatiját 3 pinesről 4 pinesre átfabrikálni, inkább a Deltáknak csinálok 4pin-3pin fordítót, azt annyi ;)
    Ha nem lesz elég 5k, akkor még fecskendezek anyagot a dologba, mert ez nem egy Vantec Nexus-szintű szabályzó lesz:C:C:C
    (Radikalmod Modding Klubba szoktál járni? Ha igen, akkor ott mindig megtalálsz:B:B:B)

Aktív témák