Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rota
tag
-
AcCEsS
senior tag
Erről a problémáról azt olvastam, hogy a túl sötét kép a tv és a lejátszó beállításától is függhet. (Bár az sem kizárt, hogy qrva nagy baromságot fogok most írni, mert esetleg félre értettem az egészet!)
Szóval, a javasolt hdmi tartomány HDTV esetén 16-235, PC esetén 0-255. Ezekkel a beállításokkal lehet/kell variálni. A TV-k bizonyos típusaiban van olyan opció, ahol beállítható a hdmi bemenetre kötött eszköz fajtája (PC van-e rákötve, vagy valami más), illetve pl. az xbmc fórumon is írták, hogy ebben a menüpontban "XBMC -> Settings -> System -> Video output -> Use limited color range (16-235)" állítható a tartomány, de pl. az én xbmc verziómban nem találtam ilyen opciót. A lényeg, hogy túl széles tartomány van ráengedve a TV-re, és az okozza a problémát.Tudom, hogy ez nem volt valami nagy segítség, de szerintem innen indult el a nyomozásban...
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm az infót, időközben én is rendeltem egyet, mert az akku fogyasztás ellenére (ami nem mindenkinél jött elő!) erről a típusról volt a legtöbb jó vélemény. Tegnap beüzemeltem egy Logitech webkamerát is, tökéletesen működik!
Tegnap olvasgattam a romok ügyében, az új Quickshot V3 KitKat verzióról nagyon jó infókat írnak. http://minixforums.com/threads/quickshot-v3-by-the-nitro-team.6367Esetleg próbálta már telepíteni valaki ezt a verziót?
-
koxaman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- Mikrotik routerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BIOS topic
- Arc Raiders
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt egy érték határ így nem volt nehéz a választás.... De most szívok a rommal...
Szóval, a javasolt hdmi tartomány HDTV esetén 16-235, PC esetén 0-255. Ezekkel a beállításokkal lehet/kell variálni. A TV-k bizonyos típusaiban van olyan opció, ahol beállítható a hdmi bemenetre kötött eszköz fajtája (PC van-e rákötve, vagy valami más), illetve pl. az xbmc fórumon is írták, hogy ebben a menüpontban "XBMC -> Settings -> System -> Video output -> Use limited color range (16-235)" állítható a tartomány, de pl. az én xbmc verziómban nem találtam ilyen opciót. A lényeg, hogy túl széles tartomány van ráengedve a TV-re, és az okozza a problémát.