Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok !
Tegnap sikeresen megvettem a magam kis neo X7 - eset! Par kerdesem lenne , ha tudnatok segiteni. Hogy tudom kiolvasni a fw verziojat , mert release szamot nem latok csak datumot. Es nem tudom osszeegyeztetni, hogy az kulonbozike a neten levo official fw-tol.
En lenyegeben Xbmc-t akarok hasznalni a gepen, de eddig egy raspberry jobban teljesitett
biztos vagyok hogy csak a megfelelo software-t kell hasznalnom mert a hw az eleg bika. A minixen volt elore installalt xbmc, de abban nem tudtam beallitani hogy a hang passtrough legyen az erositore -hdmi . Amit viszont letoltottem az xbmc oldalarol isszonyatosan szaggat
tudtok esetleg segiteni mi lenne a helyes megoldas ?
Koszi elore is !
-
koxaman
tag
Nem tudom annyira nem néztem lehet hogy megy a ppoe, csak mondjuk auto csatlakozás vagy valami van egyáltalán ?
Ne nekik kelljen ott bogarászni a beállítósokba.
Kamera: http://minixforums.com/threads/webcam-with-neo-7.2020/
Hát a vga hdmi átalakítót azt nagyon körbejárnám ! Nehogy gond legyen. -
koxaman
tag
Hát a kamerát meg kell nézni melyiket támogatja a rendszer. HDMI vga átalakító van. Ppoe kapcsolathoz kell olyan kernel modul ami támogatja, sajnos nem tudom hogy ebbe benne van. Szóval nagy ha ! Ha nem jó marad a router, és inkább hasonlít a lejátszó egy nagy tévére kivetített tabletra mint pcre ! Egyenlőre a linux futtatása nem teljesen megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest