Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz
nexusarx #323 üzenetére
Köszi!
A Lifeforce által tanácsolt Ttorrent remekül működik, azzal elvagyok. Már csak az abajom, hogy mindíg újra be kell állítgatni a hangot, meg a kép élességet. Az 1080p (meg a mókolás varázsa
) miatt mindenképpen rakok rá másik romot, csak ugye ismét szembesültem egy problémával. Csak a Tv-m HDMI-s, azon meg vagy a gyerekek meséznek, vagy az asszony Tv-zik. Vagy nekem nincs időm. A monitoromra nem tudom rákötni egyenlőre, bár nem tudom, mennyire működőképes egy a DVI-HDMI átalakító...
-
Lifeforce
őstag
válasz
nexusarx #238 üzenetére
Én ezt mind megoldottam egy programmal
van benne php/mysql szerver is, bármilyen szervert indíthatok, torrent kliens, még irc bot is van benne
Szrintem 7.1-et sehogy nem tudsz kiszedni belőle, 5.1 is nehézkes.
Budapesti vagy?
Egyébként optwaret már bonyolultnak tartom ide. -
Lifeforce
őstag
válasz
nexusarx #234 üzenetére
Igen benne van.
Nem egy ördöngősség azzal megfrissíteni.
Összekötöd a PC-vel a minix-et az OTG csatlakozónál fogva, kihúzod a tápot, majd vissza dugod.
Benyomod egy fogpiszkálóval a reset gombot (nyomva tartod), közben megnyomod a bekapcsoló gombot és nyomva tartod.
Először a reset gombot engeded el, majd a bekapcsoló gombot rá 2 másodpercre.
Elindítod az RKBatchTool--1.7.exe fájlt, a Flash Tool mappában, majd NEO_DriverAssistant mappában a DriverInstall.exe-t. Az utóbbi feltelepíti a szükséges drivert.
A RKBatchTool--1.7 ablakban job felül találsz 3db pontot, ott megadod a Firmware mappában lévő fájlt, és ha az 1-es ablakod zölden világít, megnyomod a restore gombot.
Szigorúan csak a RESTORE gombot szabad megnyomni, az UPGRADE GOMBOT NEM SZABAD MEGNYOMNI!
Sok sikert.
Ahol a romot linkeltem, van léeírás, hogy a scriptet jhogy és mivel kell átírni. -
Lifeforce
őstag
válasz
nexusarx #232 üzenetére
Szia!
Először is root jogodnak kell lenni hozzá, de ez sem fog segíteni, mert ezek a script fájlok máshonnan töltődnek.
Szedd le az én romom küzül valamelyiket amelyik tetszik, vagy ha van valamilyen rom amit szívesebben használsz, és elárulod melyiket, teszek bele neked egy runscriptet.
Az enyémben van ilyen fájl amit tudsz editálni, sőt, előre van beleírva két háttértár mountolása, csak át kell írnod a neked megfelelőnek. -
koxaman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest