- Milyen videókártyát?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hővezető paszták
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem én találtam ki, hogy AI-nek hívjuk és azt sem én találtam ki, hogy valami gyár az AI vezérelt robotok miatt rúgott ki embereket.
"Nyilván olcsóbb lesz a termék is, ez nagyjából elkerülhetetlen."
Hányszor olvastad az elmúlt 6-8 évben, hogy "a NAND lapkák előállítása emiatt 20%-al olcsóbb lesz, mint az előző generáció" ? Ha ezeknek az olcsósításoknak csak a felét megkapja a végfelhasználói piac, most felébe-harmadába kerülnének az SSD-k. -
válasz
Armagedown #6 üzenetére
Kiragadnék egy részt, ami tényleg fontos: "nagy hatása van a gazdaságra, a munkaerőpiacra és a társadalomra"
Pontosan. Már most hallani, hogy AI vezérelt robotok miatt rugdosnak ki embereket, mert az gyorsabb és olcsóbb. Mármint a gyártónak olcsóbb, mert a termék nem lesz az. Aztán persze majd megpróbálják eladni azoknak az embereknek, akiket az AI miatt rugdostak ki, aki persze nem fogja megvenni, tehát csökkentik a termelést és emelik az árakat, hogy aztán már az se tudja megvenni, akinek van munkája. Röhöghettek, de más most is ez megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest