- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem én találtam ki, hogy AI-nek hívjuk és azt sem én találtam ki, hogy valami gyár az AI vezérelt robotok miatt rúgott ki embereket.
"Nyilván olcsóbb lesz a termék is, ez nagyjából elkerülhetetlen."
Hányszor olvastad az elmúlt 6-8 évben, hogy "a NAND lapkák előállítása emiatt 20%-al olcsóbb lesz, mint az előző generáció" ? Ha ezeknek az olcsósításoknak csak a felét megkapja a végfelhasználói piac, most felébe-harmadába kerülnének az SSD-k. -
válasz
Armagedown #6 üzenetére
Kiragadnék egy részt, ami tényleg fontos: "nagy hatása van a gazdaságra, a munkaerőpiacra és a társadalomra"
Pontosan. Már most hallani, hogy AI vezérelt robotok miatt rugdosnak ki embereket, mert az gyorsabb és olcsóbb. Mármint a gyártónak olcsóbb, mert a termék nem lesz az. Aztán persze majd megpróbálják eladni azoknak az embereknek, akiket az AI miatt rugdostak ki, aki persze nem fogja megvenni, tehát csökkentik a termelést és emelik az árakat, hogy aztán már az se tudja megvenni, akinek van munkája. Röhöghettek, de más most is ez megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest