Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Volt valahol phn egy teszt, két magos atom még ha jól tudom egy jó darabig nem nagyon lesz. Viszont ebben lehet húzni a proccot, akkor elvben lényegesen gyorsabb...HD cuccokat én nem nagyon játszatnék vele..
Ha HW-san tud kódolni a vidkari, akkor gondolom inkább ram meg vinyósebesség lehet a szűk keresztmetszet...
-
cgod
tag
Így meg akkor eladó lett, intel meg nagyot alakított...szóval ah valaki idézni akar, akkor van egy eladó ilyen lapon 150es mATX táppal...vagy cserélhető DDRII es, natív satás lap+procc kombóra, tudom nem fórumon kell hirdetni, apróba is fel van téve...
-
cgod
tag
Napotnapot!
D201GLY -om van, és SIL3114 -es sata karim. És nagyon nem szeretnek engem. Gép bootol, sata kari bios bejön, és ha van rajt bootolható eszköz el is száll egyből. Ha nincs mondjuk winyón boot, akkor felismeri, továbbugrik, ha van, akkor vagy biosfeliratnál fagy, vagy pedig amint felismeri a winyót a méretet már nem írja ki, halál. Netet körbekutattam, fórumban is kerestem, semmi.
Igazából így kéne működnie, ahogy van, mivel low cost fileservert akarok csinálni. Sata kártyán legújabb bios, alaplapon nem tudom milyen régi. Másnak ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B760M PRO RS
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest