Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Volt valahol phn egy teszt, két magos atom még ha jól tudom egy jó darabig nem nagyon lesz. Viszont ebben lehet húzni a proccot, akkor elvben lényegesen gyorsabb...HD cuccokat én nem nagyon játszatnék vele..
Ha HW-san tud kódolni a vidkari, akkor gondolom inkább ram meg vinyósebesség lehet a szűk keresztmetszet...
-
cgod
tag
Így meg akkor eladó lett, intel meg nagyot alakított...szóval ah valaki idézni akar, akkor van egy eladó ilyen lapon 150es mATX táppal...vagy cserélhető DDRII es, natív satás lap+procc kombóra, tudom nem fórumon kell hirdetni, apróba is fel van téve...
-
cgod
tag
Napotnapot!
D201GLY -om van, és SIL3114 -es sata karim. És nagyon nem szeretnek engem. Gép bootol, sata kari bios bejön, és ha van rajt bootolható eszköz el is száll egyből. Ha nincs mondjuk winyón boot, akkor felismeri, továbbugrik, ha van, akkor vagy biosfeliratnál fagy, vagy pedig amint felismeri a winyót a méretet már nem írja ki, halál. Netet körbekutattam, fórumban is kerestem, semmi.
Igazából így kéne működnie, ahogy van, mivel low cost fileservert akarok csinálni. Sata kártyán legújabb bios, alaplapon nem tudom milyen régi. Másnak ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest