Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipi
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Megjött az FSP NB90-es adapter, nagyon tuti tiszta kussban van most a gép.
Lenne pár kérdésem az adapterrel kapcsolatban (biztos többen használnak ehhez a laphoz)1. 100% Burn-In under high ambient temperature (25˘XC) ez pontosan mit jelent?
2. Max operating temperature: 35C Nem kevés ez egy kicsit, 30-40W-ot kajál a gép és kézrátétellel kicsit meleg(a forrótól még nagyon messze van) 35C-nál biztos melegebb és még nincs is kánikula. Mennyire árt ez neki?
Kis mérési eredmények:
FSP250-50GLV - PicoPSU 120W
üresben: 36W - 31W
CPU 100%: 48W - 42WNagyobb különbségre számítottam(a lapra egy Pio. DVR-108D és 2,5" 120GB samu van kötve).
-
Szipi
aktív tag
Igen, sajnos nincs de 90W-os szett(adapterrel eggyütt) már nam kapható kis hazánkban pedig azon volt. Ezért vettem egyből egy átalakítót is.
Szerinted bírni fogja a 7/24-et mint a mostani flexATX-es táp?
-
Szipi
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Látom kicsit kihalt a topic de azért kérdezek eggyet.
Nos adott az alaplap, ugye D201GLY2. Eddig egy FSP250-50GLV táppal használtam de most vettem egy PICOPSU-120-WI-25V picoPSU-t és kinéztem hozzá egy FSP NB90-es adaptert.A kérdésem az lenne, hogy a kettő jó párosítás vagy inkább vagyek másik adaptert?
Az adatok alapján nem lehet gond, de még sosem használtam picoPSU-t ezért inkább megkérdezem mielőtt fölöslegesen megveszek valamit.
A segítséget előre is köszönöm. -
Szipi
aktív tag
Üdv. mindenkinek
Látom itt többen is bizonytalanok memória ügyben.
Az intel oldalán a Tech. Product Spec. manualban elég szépen bele van írva, hogy milyen szervezésű ramokat eszik a lap: linkNekem 1GB OCZ Platinum Xtc@533MHz 4-4-4-12 van a deszkában és tökéletesen müxik, amúgy gyárilag a ram:800MHz 4-5-4-12@2,1V .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámblokkolók topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós kamerák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest