Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát mivel eddig nem sok alternatívát találtam, lehetséges...kell pár kapcsrajz, elektroműszerész /is
/ lennék kérem szépen, vagy mifene
#8 Vidori : Néztem azt a házat, mATX laphoz talán..ehhez biztos nem tenném. Meg kell nézni, hogy a távtartók helye egyezik-e, nem tudom, nem mintha olyan nagy művészet lenne plusz távtartókat szerkesztenia házba. Az a 200W-os táp l se hinnéd mire elég...egy ilyen gépben azért halna meg, mert halálra röhögné magát, hogy csak ennyit kell etetnie
#9 ngabor2 : :MiniPC-ben gondolkodok nem nanoban
Maradok ésszerű, megvalósítható határokon belül
Ez az intel lap 14-16k kisker bruttó. Igazából ennél kisebb méretre nincs szükségem. Kb 30x17x 7.5 cm lenne az a méret táppal és 1 notivinyóval, amit én számoltam, odd-t nem akarok beletenni, ha menne akkor valami slim menne bele. Úgy akarom kialakítani a házat, hogy álló/fekvő helyzetben is lehessen használni.
tlac : Ismerem azt a router csodát, nem rossz-nem rossz, ha sokat töltögetnék én is azt választanám, hogy veszek egy olyat, de 1részt nem töltögetek sokat, másrészt jobban szeretem megcsinálni magam a dolgokat, de 1ébként egy ilyan célHW tényleg jó döntés miniPC helyett. Akkor lesz ez majd frankó, ha kialakul hogy mit is akarok, ráadásnak még zseton is lesz rá
-
Chaser
legenda
Barkácsolás lesz anélkül is elég
Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.
#4 Vidori : A proci sztem fix, ebbe a lapba gondolom ezt a procit tervezték.
Felhasználási terület? Sztem nagyon sok van..letöltő gép, auto pc / ez nagyon tetszik, láttam nemcsak én eszembe jutnak ilyenek/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is
, aki nem játszik, nem kódolgat, annak tökéletes választás, elég olcsón véget lehet vetni a böhöm nagy házak korszakának. Simán el tudom képzelni otthoni pc-ként, egy zajtalan pc-ként.
Házat én biztos magam csinálok majd neki, táp eddig 1 FSP ami szóba jöhet a kis mérete miatt, de valszeg az is házi barkács lesz...autókhoz meg már régóta lehet kapni egy konvertert, ami a 12V-ot stabilizálja és szétosztja a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest