Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz poffsoft #7 üzenetére

Hát mivel eddig nem sok alternatívát találtam, lehetséges...kell pár kapcsrajz, elektroműszerész /is:D/ lennék kérem szépen, vagy mifene:)

#8 Vidori : Néztem azt a házat, mATX laphoz talán..ehhez biztos nem tenném. Meg kell nézni, hogy a távtartók helye egyezik-e, nem tudom, nem mintha olyan nagy művészet lenne plusz távtartókat szerkesztenia házba. Az a 200W-os táp l se hinnéd mire elég...egy ilyen gépben azért halna meg, mert halálra röhögné magát, hogy csak ennyit kell etetnie:)

#9 ngabor2 : :MiniPC-ben gondolkodok nem nanoban:D Maradok ésszerű, megvalósítható határokon belül:) Ez az intel lap 14-16k kisker bruttó. Igazából ennél kisebb méretre nincs szükségem. Kb 30x17x 7.5 cm lenne az a méret táppal és 1 notivinyóval, amit én számoltam, odd-t nem akarok beletenni, ha menne akkor valami slim menne bele. Úgy akarom kialakítani a házat, hogy álló/fekvő helyzetben is lehessen használni.

tlac : Ismerem azt a router csodát, nem rossz-nem rossz, ha sokat töltögetnék én is azt választanám, hogy veszek egy olyat, de 1részt nem töltögetek sokat, másrészt jobban szeretem megcsinálni magam a dolgokat, de 1ébként egy ilyan célHW tényleg jó döntés miniPC helyett. Akkor lesz ez majd frankó, ha kialakul hogy mit is akarok, ráadásnak még zseton is lesz rá:D

• Chaser

legenda

válasz poffsoft #3 üzenetére

Barkácsolás lesz anélkül is elég:) Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.

#4 Vidori : A proci sztem fix, ebbe a lapba gondolom ezt a procit tervezték.
    Felhasználási terület? Sztem nagyon sok van..letöltő gép, auto pc / ez nagyon tetszik, láttam nemcsak én eszembe jutnak ilyenek:D/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is:), aki nem játszik, nem kódolgat, annak tökéletes választás, elég olcsón véget lehet vetni a böhöm nagy házak korszakának. Simán el tudom képzelni otthoni pc-ként, egy zajtalan pc-ként.
    Házat én biztos magam csinálok majd neki, táp eddig 1 FSP ami szóba jöhet a kis mérete miatt, de valszeg az is házi barkács lesz...autókhoz meg már régóta lehet kapni egy konvertert, ami a 12V-ot stabilizálja és szétosztja a gépnek.

Új hozzászólás Aktív témák