Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
sellerbuyer #428 üzenetére
Hát, erre nem is gondoltam.
Igaz meg sem próbáltam, mindig a táv aljzatához csatlakoztattam a kipróbálásra szánt füleseket.
Kösz az infót, mindkettőtöknek. -
zodo
nagyúr
válasz
sellerbuyer #421 üzenetére
Az szép pénz érte.
Később láttam az e-bay-es árakat. Szinte fillérekért adják.
Bocs csak a "stúdió munkálatokat" olvastam. A pc-el való kommunikációt sejtettem, de hogy még formázza is az már tényleg jó és (néha) hasznos lehet. -
zodo
nagyúr
válasz
kasza blanka #419 üzenetére
Átsiklottam azon, hogy a füles sincs meg.
Gondolom, ennek a típusnak is spéci csatija van, mint az enyémnek.
Ezért nem lehet egy sima 3.5-es jack dugós fülest csatlakoztatni.Végül is így már igen jó ár érte.
E-bay-en is ilyesmi áron mennek, sőt csak ugye a fuvardíj pluszba.
Full csomagokat ( gép+füles+töltő+10-20 lemez+kábelek) kapsz akár 4k + fuvarért.Az alsó műsoros ( talán “Traveling Without Moving” című ) érdekelhet, ha pesti vagy, mondjuk 2k-ért.
-
zodo
nagyúr
válasz
sellerbuyer #413 üzenetére
Klasz kis miki!
Gondolom drága lehetett, mert Sony.
Mire használod ?
Sajna a HI MD-s készülékek kimaradtak az életemből, nem ismerem a képességeiket. -
zodo
nagyúr
válasz
kasza blanka #406 üzenetére
" ,de nem akarok úgy járni, hogy 10 év múlva már százezreket fog érni én meg most elkótyavetyélem "
Ez jó!
Akkor én is erre pályázok! -
zodo
nagyúr
válasz
kasza blanka #406 üzenetére
Nagyon jó csomi, kár a töltőért!
Ahogy sellerbuyer is említette, minden annyit ér amennyit adnak érte.
Töltő hiánya a vevő szempontjából negatívum. Ki tudja, lehet-e és mennyiért pótolni.
Ha neked már nincs rá szükséged és úgy érzed, hogy a 12k jól jönne akkor ad el.
Szerintem, ahogy nézem az árakat nem is tudnál többet kérni értük.
Én talán, külön hirdettem volna meg a gyári lemezeket, hátha jobban kijövők a végén.
szvsz.!Igen, valóban nagyon drágák voltak ezek a készülékek, de ma már szinte semmit sem adnak értük.
Gondolom, mivel nem igazán terjed el ez a formátum.
( az üres lemezeket bezzeg tudják drágán adni )
Nekem is van egy asztali Mds-Je 520-as ill. egy Mz-E62 walkman ( ebből kettőt is vettem ) , de nem válok meg tőlük az előbbi ok miatt.
Viszont sokkal szebben szólnak, mint egy mp3-as lejátszó.
Sajna még műsoros MD-t nem sikerült hallgatnom, mert amikor kerestem nem találtam. -
zodo
nagyúr
válasz
sellerbuyer #397 üzenetére
Véletlen vettem észre a jobb oldali, témák menüben.
Szerk: ill. azt hiszem, hogy tudtam segíteni macko20-nak
-
zodo
nagyúr
Ha nem tévedek akkor a lejátszódon 3,5 mm jack aljzat van.
Ebben az esetben, ilyen típusú kábelre lesz szükséged vagy csak magára az átalakítóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest