- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Ennyit tud ez a WD Black SN7100 1TB SSD a GMKTec K11-esemben.
-
tlala
addikt
válasz
pigster
üzenetére
Úgy tűnik, hogy ez is megkapta a K11 nagyon jól sikerült hűtőrendszerét, és persze a még combosabb procit.
Sokan nem is gondolnak bele, hogy ezeknek a túlzsúfolt mini pc-knek mennyire fontos eleme a profi, átgondolt hűtőrendszer. Na pont ezt nélkülözik a legolcsóbb noname csimicsumi gépek - aztán érthető a panasz a visító hűtőventilátorokról.
Szerintem ez itthonról, számlásan, magyar ÁFA-val nem rossz ár rá - pláne, amikor kell is az ÁFA-s számla.
Keress youtube-on tesztelős videókat róla - egy valódi teszt többet mond, mint hogy nekünk mi a véleményünk róla (látatlanban).
-
tlala
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen, jó ajánlatok, de szerintem a cikk zavaros.
Kipróbáltam, mint ha vásárolnék, a cikkben először említett B8 A Pro (AMD R7 8745HS 8 mag, max. 4,9 GHz, 16 GB RAM 512 GB SSD) a megadott kuponnal is 141.559 Ft-ra jött ki nekem. (Ami persze nem rossz ár egy ilyen minőségi gyártótól.)
A cég vége felé van még egy "Vásárlás" link, más árral, más kuponnal, de a gép neve nélkül. Az a link viszont egy teljesen másik gépre vezet, konkrétan egy BMAX B9 Plus-ra, (Intel Core i5-1250P 12 magos, max. 4,4 GHz, 24 GB LPDDR5 RAM, 512 GB SSD). Ezt nekem a vásárlási kísérlet 120.423 Ft-ra hozza ki a második linkelt kuponnal.
Ahogy látom, sokan keresnek Inteles gépet, és ők konkrétan az i5-öt szokták keresni - szerintem nekik meg a második lehet érdekes ennyiért. -
tlala
addikt
válasz
paizinho
üzenetére
A legtöbb mini PC BIOS-ban van az a beállítás, hogy mi történjen áramszünet után (ki- vagy bekapcsolt állapotba kerüljön).
Az én GMKTec K11-emet úgy használom, hogy a PC, monitor, hangszórók, stb. egy lábkapcsolós elosztóba vannak dugva, és amikor azt bekapcsolom, akkor beindul minden.
(A PC-t lekapcsolom menüből áramtalanítás előtt.) -
tlala
addikt
válasz
drkovge
üzenetére
Azért emlegetem mindig ezt a két típust, mert ezekről tudom, hogy elődeik gyengébb hűtése után ezeknél már végre megalkottak egy rendes hűtőrendszert, ami ezeknek a kis zsúfolt gépeknek a rákfenéje.
Jó lehet más is, de ha kinézel egy konkrét típust, akkor keress rá a tesztjére is - minden mérvadó cuccról van teszt. Ha valamiről meg még teszt sincs, azt elengedném. -
tlala
addikt
válasz
Hokunda
üzenetére
A Minisforum az egyik legjobb gyártó, az UM870-esük méretei a gyártói oldal szerint: 130x126,5x50,4 mm.
AMD Ryzen 7 8745H 3.80GHz processzorral, 32GB memóriával, 1000 GB SSD-vel, . 2 darab USB 3.0/USB 3.2 Gen1 port, 3 darab USB 3.1/USB 3.2 Gen2 port.
170e Ft körül már megvehető itthon.
De a fenti csak egy példa, itt pl. elég jól megnézheted az itthon elérhető kínálatot - találsz benne Intelt is, ha az a favorizált. -
tlala
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az én GMKTec K11-esem 2 db 8GB-os Crucial RAM-mal, és 1 TB-os Crucial SSD-vel érkezett.
-
tlala
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ebben a szétszedős videóban látszik, hogy 2 RAM foglalata van.
-
tlala
addikt
válasz
uhdpicture
üzenetére
Bekapcsoláskor teljesen úgy indul el a Windows 11 telepítő, mint amikor nulláról telepítesz - csak angolul.
Utána még szükséges a magyar nyelvet telepítteni, és a rendszerben több ponton átállítgatni, hogy minden magyar legyen (ha ez a cél). -
tlala
addikt
válasz
hahakocka
üzenetére
"Hát akkor nekem az felejtős
Veszek itthon inkább itt is lehet találni azért jobb áron is 2-3 év garival."Igen, mindig ez a dilemma.
Ahogy azbest kolléga linkelte, az említett GMKTec M6-os Aliról megcsíphető mindenféle kuponokkal 90e Ft-ért, itthonról egy hatvanassal drágább - cserébe 2 év garanciával.
Ez van. -
tlala
addikt
Megérkezett a GMKTec K11-es masinám, nagyon tetszik.
Hihetetlenül gyors, jó látni, ahogy szinte bevillannak az új lapok böngészéskor, és minden villámgyors, a hűtés teljesen halk. Teljesen ki fogja váltani a régi asztali gépemet, és élőben a színes ventillátor megvilágítás sem olyan alpári, mint a képeken, egész jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600/3060Ti/256Gb SSD/16GB Ram/500W
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Veszek itthon inkább itt is lehet találni azért jobb áron is 2-3 év garival."