Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley
csendes tag
válasz
Sgarrista
üzenetére
En a helyedben a tiny/mini/micro vonalon neznek egy hasznalt masinat, eleg strapabiroak es mivel a cegek rendszeresen cserelik a gepparkot, kinalat is szokott lenni belole es biosba integralt pro win kulcs is jonni szokott veluk. A fenti feladakorben nekem egy Lenovo M920q szolgalja ki anyamat ugy kb 2 eve, szepen befert a TV ala, pont picivel alacsonyabb mint amennyivel a TV-t a labai megemelik.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Illetve akar hasznalt laptopot is erdemes lehet loni, az elobb irt osszeallitasnak az araert mar pl egy lenovo V330-15ikb es egy memoriabovites is megvan, az alap akku meg tobb evesen is viheti orakat, ket hettel ezelott lottem egyet pont, i5-8250U. A fentebb vazolt felhasznalasi celnak lehet jobban meg is felelne.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a windows-hoz, akkor egy rock 5b is mukodhet (es azert nem 5b+, mert ahhoz meg nem lattam normalis hazat), nekem ilyen takaros hutos dobozban lakik egy mar egy ideje (lassan ket eves a board nalam). Ugyan a szoftver nem raspberry pi minosegu, de alakul a mainline support hozza vegre.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Esetleg egy [Radxa X4]? Ugyan N100 alapu (is), de USB type C PD, szoval akar egy combosabb powerbank is elviheti, plusz elegge kicsi is. Mondjuk minosegi hazra hozza lehet varni kell, nekem is ido volt, mire a sajat rock 5B-hez talaltam minosegi fem hazat bordaval.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- GAMER PC BEAST ELADÓ - AMD 9950X3D - 96GB 6000Mhz DDR5 RAM - RTX 4090 - Corsair ICU víz hűtés -
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Svájci jellegű bicska eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest