Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én már rendeltem tőlük: nagyon mókás volt, hogy kb két hónap múlva standard Aliexpress-es csomagolásban jött közvetlen a kinti beszállítótól a kis sata-msata átalakító (már le is mondtam róla) Az mondjuk, még mókásabb volt, hogy egyik sem működött, mert pár alkatrészt elfelejtett a tyingtyong ráforrasztani
szerencsére meg tudtam oldani -
Valószínűleg elég lenne, de a Celeronok és az N-es procik nincsenek túl acélos GPU-val szerelve ezért komolyabb multimédiás tartalmaknál kifulladhatnak. Meg mindig evés közben jön meg az étvágy, azaz akkor fog felmerülni, hogy még mire kellene a gép.
Ha van keret rá, akkor olyan Inteles konfigot próbálj beszerezni amiben XE névre hallgat az integrált GPU, illetve legyen benne lehetőleg 16GB memória és aktív hűtés, mert szeretnek csúnyán throttling-olni az Intelek
-
-
válasz
atiska007
üzenetére
Nyugodtan pasztázd újra! Még ha polcon is állt az elmúlt években, akkor is kiszáradhatott a paszta a cpu-n, meg valami miatt a legtöbb gyártó szeret elég gagyi pasztát használni. Ha lehet akkor minél szürkébb pasztát vegyél, mert annak magasabb a grafittartalma és egy picit jobb a hővezetése. A régi pasztát, ha valahol nagyon makacsul rákötött, akkor izopropil alkohollal, vagy ha az nincs akkor arcszesszel, parfümmel tudod leszedni. Az aceton, sebbenzin, féktisztító, WD40 NEM JÓ!!
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
[link] itt érdemes körülnézned
-
válasz
tal-garius
üzenetére
Ezen hibátlanul el fog tekerni: [link]
A kis Vega meglepően combos, főleg a régi játékok alatt!
-
Azt is azért érdemes figyelembe venni, hogy az öreg kályha, legfeljebb csak SATA 500MBps sebességű SSD-t és max az 1333-as DDR3-as ramot fog tudni kezelni, továbbá a Win11-et már csak "heréléssel" lehet rágörbíteni. A másik, hogy az N100 tudja az akár pokoli 7000MBps sebességű PCI-E 4x M.2 szabványt, a DDR4-ből minimum 3200 kell neki, de inkább a 4800-as DDR5-öt a barátja. Ezek nagyon sokat jelentenek a reszponzivitás terén.
-
Sziasztok topic lakók! Egy Intel NUC12-vel beférek a topicba?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Humble szökevények 500-2500Ft
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szerencsére meg tudtam oldani