Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Nos akkor meg egyszerubb a dolog

Nem kell ehez brutal teljesitmeny...sajna pont a winfos miatt erzi ugy mindenki, hogy video nezeshez paks kell meg minden..pedig dehogy...
Elmondom neked, hogy a szoba sarkaban egy olyan csendes kis server uzemel nekem, hogy a letezeserol sem lehet tudni es mar tobb eve
Mindosszesen annyit kell ertsel az osszerakashoz, hogy be tudd tenni az alaplapot egy hazba es 1 SSD +1HDD ossze tudd rakni...a Linux install meg manapsag egyerubb mint a windows (barmiben szivesen segitek) A gepben mindosszesen 2db ventillator ami mozog es az 1db HDD (tapegyeseg ventije es a haz ventije)
Teli estek, csukott ablakok, teljes csend van, persze megfelelo cuccokat kell valasztani, de adhatok peldakat is
alaplap, 2x memoria, egy neked tetszo mITX haziko + tapegyseg
kell meg 1xSSD az oprendszernek + 1xHDD az adanak (arra kell figyelni, hogy ezek helyei meglegyenek a hazban)
ezt bosegesen ki lehet hozni ujban, hazai boltbol 150-bol
Ha megsem akarsz egy ilyen gepet epiteni (en pedig nagyon ajanlom) akkor ugy van, ott az intel nuc, vagy a gigabyte brix is akar... -
Én Intel NUC-okat használtam/használok most is.
Jó minőségűek, bár lehet drágábbak, mint a versenytársak.
12. Gen i3-as NUC-ot használok most, kicsit zavaró a hűtése, ha terhelve van az IGP is, olyasmi mint egy laptop hűtés.
Agyalok egy Akasa házon mellé, hogy passzív hűtésű legyen, de eddig még nem volt keretem rá (másra kellett).Ezeknek a NUC-oknak már jó a HDMI kimenetük HDR-hez is, mert már HDMI 2.1 szabványt tudják. Már csak megfelelő lejátszó kell hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Erős/minőségi Gamer PC i5-11400F / RTX 3070 / 16GB RAM / SSD+HDD Hibátlan
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Gamer PC
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest