- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Nos akkor meg egyszerubb a dolog
Nem kell ehez brutal teljesitmeny...sajna pont a winfos miatt erzi ugy mindenki, hogy video nezeshez paks kell meg minden..pedig dehogy...
Elmondom neked, hogy a szoba sarkaban egy olyan csendes kis server uzemel nekem, hogy a letezeserol sem lehet tudni es mar tobb eve
Mindosszesen annyit kell ertsel az osszerakashoz, hogy be tudd tenni az alaplapot egy hazba es 1 SSD +1HDD ossze tudd rakni...a Linux install meg manapsag egyerubb mint a windows (barmiben szivesen segitek) A gepben mindosszesen 2db ventillator ami mozog es az 1db HDD (tapegyeseg ventije es a haz ventije)
Teli estek, csukott ablakok, teljes csend van, persze megfelelo cuccokat kell valasztani, de adhatok peldakat is
alaplap, 2x memoria, egy neked tetszo mITX haziko + tapegyseg
kell meg 1xSSD az oprendszernek + 1xHDD az adanak (arra kell figyelni, hogy ezek helyei meglegyenek a hazban)
ezt bosegesen ki lehet hozni ujban, hazai boltbol 150-bol
Ha megsem akarsz egy ilyen gepet epiteni (en pedig nagyon ajanlom) akkor ugy van, ott az intel nuc, vagy a gigabyte brix is akar... -
Patice
nagyúr
Én Intel NUC-okat használtam/használok most is.
Jó minőségűek, bár lehet drágábbak, mint a versenytársak.
12. Gen i3-as NUC-ot használok most, kicsit zavaró a hűtése, ha terhelve van az IGP is, olyasmi mint egy laptop hűtés.
Agyalok egy Akasa házon mellé, hogy passzív hűtésű legyen, de eddig még nem volt keretem rá (másra kellett).Ezeknek a NUC-oknak már jó a HDMI kimenetük HDR-hez is, mert már HDMI 2.1 szabványt tudják. Már csak megfelelő lejátszó kell hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged