Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az IGP-k, APU-k esetén elég sokat hozhat a dual channel. Persze ez is felhasználás kérdése. Pl. HTPC-be alap beállításokkal, lehet semmi szükség rá, de ha már kicsit tweak-elni akarjuk (MadVR), akkor ott már nagy a különbség. Játékoknál dettó, ott alap, hogy a dual-lal gyorsabb lesz a minden. Persze ehhez olyan proci is kell, ami a mai mércével felér ezekhez a dolgokhoz. Szerintem még az N100-as is simán ilyen lenne, de hát az Intel szándékosan lecsorbította singe channel-re, hogy "ne legyen már mindenkinek olyan jó és olcsón".
-
azbest
félisten
A 16 manapság már eléggé alap. De jó, hogy mondod, mert mindig elfelejtem kivenni a ritkán használt régi notimból a 2x8GB ramot, hogy bevigyem az irodai minipécémbe, amiben a 8GB ram mellett mostanában a win10 rendszeresen beszaggat, mert betelik a ram. Pedig "csak" 8 tabon chrome (híroldal, issue és idő loggoló felületekm levelező webes felülete) és csetprogramok (mind chromium alapú), vírusírtó és pár dolog megy csak rajta.
A 32 és felette már azért inkább munkáva kapcsolatos. Gondolkodtam rajta, hogy az egyik n100-as masinámra lehet inkább esxi kéne, amin 4 vm futna, amivel kicsiben próbálgathatnék kubernetes beállításokat. A régi minipécém meg több rammal még jó lehet win desktopnak. Esetleg tudom cserélni 4 magosra a mostani 2 magos prociját is (esprimo q520).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- i5 9600k RX 6800 16GB DDR4 500GB SSD
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Erős gamer / munka PC AORUS X570. Ryzen 7 5800X - 32GB DDR4 + RTX 5070 AEOR OC
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi