Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz DravenMoral #1810 üzenetére

Na ez egy jó és nehéz kérdés. Az m7 és hozzá hasonlóknál régebben ezt írtam:
    7 centi átmérős 1 centi vastag 5 voltos 4 pines, fordulatszámvisszjelzős ilyen késes dugós ventilátort nem nagyon kapni.

Nem tudom azóta aliexpresen vagy valahol megjelentek-e. A másik fajták, ha szabványosabb, elterjedtebb méretűek, akkor valsz könnyebben helyettesíthetőek. De nincs olyan biztos azonosítókód, amivel csak úgy bármikor lehetne rendelni. Az üzleti szériás brand gépeknél szokott lenni rendes azonosítás.
    12Vosokat találok több hasonlót, 5v-osból csak 2 pineset láttam, meg persze más méretűeket, e a felfogatás és vastagság fontos a hely miatt.
    Még talán eddig ez áll legközelebb, bár csak 3 pines és más a csatija. EC7010LL05EA [link]

Erősebb venti nem hiszem hogy kéne rá, a ramot és ssd-t le tudja hűteni az a nagy eléggé és ahogy írtam a jobb házú gépeknél állítható a venti biosban is.

A cpu hűtő valamilyen laptop hűtő, azt annyira nem nézegettem.(egy videóból kép [link] [link] )

Mondjuk én még könnyen vagyok, mert ha minden kötél szakad tudok másik műanyag fedelet tervezni és nyomtatni, ha mondjuk 8 centisből lenne megfelelő. Ahogy anno más minipécéimnél is barkácsoltam. [kép]

Új hozzászólás Aktív témák