Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
Na ez egy jó és nehéz kérdés. Az m7 és hozzá hasonlóknál régebben ezt írtam:
7 centi átmérős 1 centi vastag 5 voltos 4 pines, fordulatszámvisszjelzős ilyen késes dugós ventilátort nem nagyon kapni.Nem tudom azóta aliexpresen vagy valahol megjelentek-e. A másik fajták, ha szabványosabb, elterjedtebb méretűek, akkor valsz könnyebben helyettesíthetőek. De nincs olyan biztos azonosítókód, amivel csak úgy bármikor lehetne rendelni. Az üzleti szériás brand gépeknél szokott lenni rendes azonosítás.
12Vosokat találok több hasonlót, 5v-osból csak 2 pineset láttam, meg persze más méretűeket, e a felfogatás és vastagság fontos a hely miatt.
Még talán eddig ez áll legközelebb, bár csak 3 pines és más a csatija. EC7010LL05EA [link]Erősebb venti nem hiszem hogy kéne rá, a ramot és ssd-t le tudja hűteni az a nagy eléggé és ahogy írtam a jobb házú gépeknél állítható a venti biosban is.
A cpu hűtő valamilyen laptop hűtő, azt annyira nem nézegettem.(egy videóból kép [link] [link] )
Mondjuk én még könnyen vagyok, mert ha minden kötél szakad tudok másik műanyag fedelet tervezni és nyomtatni, ha mondjuk 8 centisből lenne megfelelő. Ahogy anno más minipécéimnél is barkácsoltam. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- I5, GTX 1050 Ti, 16GB DDR4 PC
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Eladó félkonfig - csak egy GPU kell bele!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest