- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Erre a kettőre valószínűleg bármelyik alkalmas, a legolcsóbbak is. Persze függ attól is, hogy netezés alatt mit ért. Legalább 8 giga ram legyen benne, azzal 8-10 lapig elvan, illetve ha Windowst használ, akkor annak is kell ennyi, hogy normálisan menjen. A procin/APU-n nem sok múlik, ha támogatja hardveresen a manapság használt technológiákat, akkor menni fog minden. Az elmúlt 4-6 év "Atom" cuccai (Celeron/Pentium Nxxxx) megteszik szerintem. Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele. Win 10-zel is elvan, én inkább Linux-szal használom. Ha ez használható, akkor egy Nxxxx-nek 4 maggal, 2GHz felett meg se kottyan a net és a 1080p. Ami szempont lehet, a youtube új kódolását támogassa az igp, akkor azt se a procinak kell erőből megoldania, ott se lesz gond az 1080p.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Mac mini (2023 with M2)
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest