Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Erre a kettőre valószínűleg bármelyik alkalmas, a legolcsóbbak is. Persze függ attól is, hogy netezés alatt mit ért. Legalább 8 giga ram legyen benne, azzal 8-10 lapig elvan, illetve ha Windowst használ, akkor annak is kell ennyi, hogy normálisan menjen. A procin/APU-n nem sok múlik, ha támogatja hardveresen a manapság használt technológiákat, akkor menni fog minden. Az elmúlt 4-6 év "Atom" cuccai (Celeron/Pentium Nxxxx) megteszik szerintem. Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele. Win 10-zel is elvan, én inkább Linux-szal használom. Ha ez használható, akkor egy Nxxxx-nek 4 maggal, 2GHz felett meg se kottyan a net és a 1080p. Ami szempont lehet, a youtube új kódolását támogassa az igp, akkor azt se a procinak kell erőből megoldania, ott se lesz gond az 1080p.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Háztartási gépek
- Egérpad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 580 8GB,I5-7500 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (11)
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Gamer PC i7-8700K RTX4060 garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest