Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
én a múltkor írtam be hogy az én bmax mini pc-m egy fél óra után nagyon be lassul. időközben rá jöttem hogy a ventilátora döglött be, minden igaz a bmax küld egy új ventilátort email alapján de többet nem tudok. na mindegy a kik-ben volt olcsó kis mini ventilátor na most azt mellé teszem és nagyon szépen hűti a gépet, és már nincs is lassúlás, hátránya hogy azért van egy kis hangja
így azért én is egy kicsit befürödtem, most ez mellett imádom a kis gépet, de befejeztem a kínai cuccokkal való szórakozást, inkább fizetek többet de ha bármi van magyar ügyfélszolgálathoz tudok fordulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
társtopik: Mini-ITX
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így azért én is egy kicsit befürödtem, most ez mellett imádom a kis gépet, de befejeztem a kínai cuccokkal való szórakozást, inkább fizetek többet de ha bármi van magyar ügyfélszolgálathoz tudok fordulni.