- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Iamwhatiam
üzenetére
firebat t8 plus (az n100-as procivan, 16GB rammal, 512 sd-vel.), lehet néha tévedésből pro-t írok, de az azt hiszem az n5105 procis előző generációs.
Amúgy valsz ugyanez lehet a többi ilyen változat is, valsz ugyanannak különböző reviziói vannak más brand alatt. A bios verzióban lehetett kis eltérés, de a yt testekben a taobao t8 is 99% ugyanaz.Más is írt erről a problémáról redditen, előfordul. Sőt videót is láttam ilyenről. Ha pár alkalommal nem tud elindulni, mert rossz a beállítás, akkor valsz visszaáll egy alapértékre (hosszú, 10 sec kikapcs nyomás leállítás, majd bekapcsolás, a venti pörgés más, ha már jó módban indul, de hidegen alapból csak egy pillanatra pörgeti fel amúgy is). És akkor kell vakon válaszolni valaami kérdésre, amit nem látunk. de lehet maga az f7 nyomás is elegendő akkor már, ennyire nem teszteltem ki, de assze, 3-4x csináltam már. 2x véletlenül, aztán meg szándékosan (elem lehúzással) , hogy rájöjjek mitől éled fel. A felélesztés előtt kellett vagy 5-10 ki-bekapcsolás.
Múltkoriban írtam, hogy ssd-t cseréltem benne nvme-re és hogy milyen forró az ssd mert nem mozog a levegő azon az oldalon, s thermal gap padokkal kipárnáztam [link] , úgy sokka jobb lett. (a gyári m.2 sata fix 40 fokot hazudik, az nvme meg 80 fölé is megy simán valójában). Meg hogy elkezdtem egy jobban szellőző házat csinálni neki, csak azóta nem votl időm befejezni. Plusz légtérrel az eleje felől, hogy ott megfordulhasson a levegő a kártyákon át [kép] Közben volt, hogy a méregetéshez lekötöttem az elemet is és utána volt izgalom következő bekapcsoláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi