Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát, sajnos hülye vagyok a Clonezilla programhoz, nem sikerült megcsinálni azt, amit szerettem volna, pedig fél napot próbálkoztam
Úgy hidaltam át időlegesen a problémát, hogy egy laptopomból kiszedtem egy 2,5 collos SATA SSD-t (aminek a tartalmát Macriummal átklónoztam egy HDD-re, ami érdekes módon 1 óra alatt sikerült
) és ezt a 2,5 collos SSD-t raktam be második meghajtónak a miniPC-be.Szóval egy olyan program kellene nekem (érthető működési leírással), amivel
- tudok csinálni egy bootolható pendrive-ot,
- egy Windows rendszert tartalmazó nvme SSD tartalmát ki tudom ISO képként exportálni erre a bootolható pendrive-ra,
- a pendrive segítségével be tudom bootolni a miniPC-t,
- a pendrive-on lévő ISO képet rá tudom tölteni a gépbe berakott másik nvme SSD-re
- az így kimásolt képet tartalmazó nvme SSD-ről a miniPC tud bootolni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD Ryzen 5 3600/3060Ti/256Gb SSD/16GB Ram/500W
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és ezt a 2,5 collos SSD-t raktam be második meghajtónak a miniPC-be.