Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész pöpecken tűnik az n100-as router mini pc. Nincs hozzá manuál, de a pcb-re szerencsére felrajzolták a táblázatokat, hogy melyik jumper mire jó... nagyrészt, csak nem a közelében van, hanem ahol jutott hely. A bios és egy matrica W-N12 szöveget ír, más branding nincsen.
A nagy passzív borda-ház súlyos. Van egy kis réz blokk, ami a proci hőjét átviszi a bordára. Bőségesen telenyomták pasztával, valsz jól hűt gyárilag is. Mondjuk mivel szétszedtem átnézni, ezért inkább újrapasztáztam, a gyári hútőpaszta fémesnek tűnik, nem tudom vezeti -e az áramot.
M.2 nvme, m.2 wifi, mPcie wifi/wwan és sim slot, 2.5 meghajtónak sata port. Van még eDP port is belül a két külső hdmi mellett (amelyik elsőre raspi gpio tüskének tűnik, de ez kisebb, sűrűbb). Ez a két com portos válotozat. A gombelemet átcseréltem újra, mert olvastam, hogy sokszor gondot okoz a lemerült gyári ezekben.
Először teszek rá win11-et, hogy megteszteljem, sebességeket lássam, bios beállítások hatását kipróbáljam. Aztán valsz pfsense vagy opensense megy rá.Pici mellette a T8Plus, ami szintén n100 procis.
A feladó egyébként kivárta majdnem a 15 napot, a végén adta fel. Írt üzenetet, hogy a tesztelés miatt adják fel soká. Nov 29-es rendelés után dec 9 adta fel és ma, 20án meg is érkezett expressone-nal. Szerencsére nem ragadt benn pesten sokáig a csomagok torlódásában. Az akciós, kuponozós bruttó 160 dolcsiért szerintem jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Eladó ASUS ROG Strix B450-E Gaming + Ryzen 5600X + Corsair Dominator Platinum 16GB (4x4) félkonfig.
- Olcsó tervező PC:Lenovo ThinkCentre M720t: i7 8700,32GB,512GB SSD,Quadro P2000,ÚJ Lenovo bill.+egér
- Cisco UCS C220 M3 szerver (2x E5-2620, 0GB DDR3, 2x 650W PSU, 2008M-8i RAID, 6x 2.5" caddy)
- ZOTAC ZBOX CI547 Nano mini PC i5
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen