Hirdetés
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nem is értem, hogy ilyen érdekes/hasznos topik miért nem pörög ezerrel.
Én nem is ismertem a miniPC-ket, Minisforum topikban ajánlottak párat. Dell Optiplex 30xx, Lenovo Thinkcentre Mxxx, HP EliteDesk/Prodesk Asus PBxx, Minisforum, ASUS VivoMini PC PN50.
Idős embernek vettem 17,3"-as laptopot, alig bírta kinyitni, a kijelző fényereje is kevés, pedig ez a jobbak közül van. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha valaki a laptopját az asztalon tartja, nem fontos a mobilitás, akkor jobb választás a miniPC+monitor. A fent linkeltek közül szerintetek melyik a legjobb? Valakinek van tapasztalata miniPC-kel? Én az ASUS VivoMini PN50-re gondolnék, idén is majdnem pariban van a Intel NUC 11 i7-el, fogyasztása kevesebb, fontos lenne a halkság, mondjuk terhelésnél van hangja, tavaly jobb volt a NUC-nál. Böngészésre, képek, FHD videók Youtube, Netflix kellene. Mit ajánlotok?Tényleg fura, hogy enyém csak a 20. hozzászólás, Androidos boxok nekem nagyon bejöttek, az a fórum nagyon megy. Csak arra tudok gondolni, azért nincs érdeklődés a miniPC iránt, mert ár/érték aránya nem jó. Mondjuk az is igaz, hogy Androidos boxot tudok venni 15k-ért, Windowsos miniPC-t meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ubiquiti hálózati eszközök
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X, 32GB DDR5, RTX 5070 12GB, 1TB NVMe
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- Felsőkategóriás Gamer PC -GARANCIÁS- Asus ROG Strix konfig (i9-14900K, RTX 4070Ti) - Alig használt!
- Gamer pc
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én nem is ismertem a miniPC-ket,