- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
MSI PRO MP165 E6
Ezt a monitort elvileg lehet Type C vel csatlakoztatni Mini PC hez.
Erre gondoltam egyelőre. Neten dícsérték nagyon reviewekben emellett jól kitámasztható. A másik az az Apienor vagy mit tudom én kínai cucc elvileg 1 ezressel drágább az se rossz de ott sokszor nem jól érintkezik a mágneses résszel ami megtartja az adott állásában a monitort. Sok kritikában ezt említették s mutatták. De az viszont 300 nites ez csak 250 asszem
Hát ja de akkor melyiket vegyem? K8 sima van itthon 265e ért de csak a plus a jó igazán a hűtés miatt. K11 meg majdnem 300e. Annnyit nem ér meg. 208e a K6.
Bangoodról meg ezekről félve mernék rendelni volt jó s rossz tapasztalat is ismerősöknél velük. Emellett fura hogy náluk meg pl a GMKTec nél is csak 1 év gari van ha jól láttam míg pl itthon 2-3 év az ártól függően. 250 felett általában 3, alatta általában 2 MINI PC esetén. A K8plusz és a K11 az alumínium vagy fémvázas? Mert a K6 ugye csak műanyag kb asszem. Meg itthon el tudnám vinni gariztatni most Kínába pl hogyan ha odaszólna pl a gari :D Nem fogok sokat fizetni agyatlan nagy szállításért
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest