Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az asus vivobook S szériákban meglepően jó ár-értékűekeket lehet kifogni. Két éve nekem is így lett használt thinkpad helyett inkább egy vivobook s oleddel, thunderbolttal, 20 szálas procival
De amd változatokból isz 5600h és 5800h változatok 250-320 eft bruttó voltak nagyon sokáig (egy bővíthető slottal az integrált mellett). Nekem 64GB kell, az integrálva egy vese (az asusban 8+32 lett a kompromisszum).Amúgy ja, a noti arra kell, hogy akár offline is működjön vagy út közben dolgozzak vonaton. A minipécéket meg távolról is elérem majd. Egy Sipeed NanoKVM + 4 ports kapcsolható kvm switchel talán meg tudom oldani a teljes táv kezelést is

De igen, a minipécé is más. Az m7 és k8 plusban 2 ram slot, 2 m.2 slot van. A notiban ilyen szinten jó ha 1-1 bővíthető és nem forrasztott. Bár minipécék közt is van sok forrasztott ramos és valsz idővel még nagyobb arányú lesz, ahogy notiknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amd változatokból isz 5600h és 5800h változatok 250-320 eft bruttó voltak nagyon sokáig (egy bővíthető slottal az integrált mellett). Nekem 64GB kell, az integrálva egy vese (az asusban 8+32 lett a kompromisszum).