Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem jó, hogy felhívod a figyelmet rá. Én tavaly vettem kettőt, olcsóbbakat a gyerekeknek, de pl. nem csaptam felül a Wint, pedig gondoltam rá, hogy lehet akár fertőzött is. De felment rá víruskereső, ott a Defender is, szóval ha valami komoly gáz lett volna, már szól. Meg amúgy a gyerekek amúgy is minden szart leszednek, a kisebbnek nem is adtam rendszergazdai jogot a gépre.
Viszont, ha felül is csapod a Wint, akkor is kellenek a Driverek. Én most egy Beelinkben gondolkozom, és ott is a link a driver oldalukra, csak épp a víruskereső megszakítja a kapcsolatot, merthogy potenciálisan veszélyes weboldal. És akkor a BIOS-ról még nem is beszéltünk.
Többfaktoros azonosítás a fontos/pénzes dolgokra, más nagyon nem működik. Én nem biztos, hogy felülvágnám a Windowst, de egy offline full vírus scant futtatnék a gépen, és ha bármi gyanús, akkor még időben lépni. Szerintem önmagában a Windows újrahúzása csak csökkenti a veszélyt, de a driver és bios miatt nem lehet teljesen kizárni a fertőzöttséget.
Vagy vesz az ember nemkínai márkás eszközöket, és rakja össze a gépet maga.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest