Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem jó, hogy felhívod a figyelmet rá. Én tavaly vettem kettőt, olcsóbbakat a gyerekeknek, de pl. nem csaptam felül a Wint, pedig gondoltam rá, hogy lehet akár fertőzött is. De felment rá víruskereső, ott a Defender is, szóval ha valami komoly gáz lett volna, már szól. Meg amúgy a gyerekek amúgy is minden szart leszednek, a kisebbnek nem is adtam rendszergazdai jogot a gépre.
Viszont, ha felül is csapod a Wint, akkor is kellenek a Driverek. Én most egy Beelinkben gondolkozom, és ott is a link a driver oldalukra, csak épp a víruskereső megszakítja a kapcsolatot, merthogy potenciálisan veszélyes weboldal. És akkor a BIOS-ról még nem is beszéltünk.
Többfaktoros azonosítás a fontos/pénzes dolgokra, más nagyon nem működik. Én nem biztos, hogy felülvágnám a Windowst, de egy offline full vírus scant futtatnék a gépen, és ha bármi gyanús, akkor még időben lépni. Szerintem önmagában a Windows újrahúzása csak csökkenti a veszélyt, de a driver és bios miatt nem lehet teljesen kizárni a fertőzöttséget.
Vagy vesz az ember nemkínai márkás eszközöket, és rakja össze a gépet maga.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest