Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
zodo
nagyúr
válasz Gabor970 #9108 üzenetére
Jó az az Asus lap csak hát az ára van túl mindenen.
Akkor már inkább a fullosabb elődjét ami igen jóra sikeredett kis pack.
ASUS AT3IONT-I DeluxeAsrock lapot is nézhetsz mert ahogy Chaser is említette utóbbi években nincs gond velük.
-
user137
őstag
válasz Gabor970 #9104 üzenetére
E350 vs Clarkdale - IGP performance
USB3 valóban nincs a H55-ös lapokon, mert akkor az még nem létezett
-
Chaser
legenda
válasz Gabor970 #9104 üzenetére
Az i3 kenterbe veri a brazost, viszont a brazos igp-je erősebb.
Én a helyedben 1155-ös asrock itx lapot vennék dual celeronnal, 2 együtt megvan 30k-ból újan. USB3, sata3 van, wifi nincs..jah és nekem nincs eladó lapom, keversz vkivel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
user137
őstag
válasz Gabor970 #9079 üzenetére
OFF
nekem épp van egy eladó H55 ITX Wifim, ami habár nem AMD, viszont nem fogyaszt jelentősen többet egy i3-mal, van N-es wifije integráltan és használtban az ára is nagyon hasonló már a konkurrenciához képest.óh, szép és pici házam is van hozzá paneltáppal, "nappali-kompatibilis" és Big Shurikennel hangtalan is.
ON
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Gabor970 #9086 üzenetére
Megtaláltam, ilyen kell neked.
-
dabadab
titán
válasz Gabor970 #9082 üzenetére
En egy darabig töprengtem a dolgon, aztán arra jutottam, hogy microATX: biztos meg lehet oldani mITX-ben is a Llanot, csak tele van parával (elfér-e a hűtő, elfér-e a RAM a hűtőtől, ha berakom a hűtőt meg az SSD-t, marad-e hely az előlapi csatlakozás vezetékeinek, ilyenek) meg drágább is (legalábbis nekem, mert az olcsó ASRock alaplapon csak egy digitális videokimenet van) és nem vagyok biztos benne, hogy ennyit megér az, hogy apró, cuki kis házikóban lakjon a gépem, mert én tulajdonképpen azzal is elégedett vagyok, ha kicsi, cuki kis házikóban lakik a gépem
Roadmapen egyébként nem láttam kisebb TDP-jű darabot asztaliban.
(#9083) szacsee: ez gáz, pedig tényleg így van Akkor 120 wattos picoPSU, azon 7 amperes a 12 V ág.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Gabor970 #9079 üzenetére
Brazos full terhelésen is 30W alatt van - Llano több, de paneltáppal az idle teljesen reális 30 W alatt. Én mondjuk a helyedben inkább Llanot néznék, mert abban "igazi" processzor van, A4-3400 vagy A6-3500.
FM1 miniITX alaplapból az Asusét javaslom, a deluxe verzióban sok más egyéb mellett van wifi is, szerintem egy-két héten belül a boltokban lesz, 32k tájára saccolom az árát.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest