- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
consono #65702 üzenetére
Nem csúcskártya, de pont az utolsó mondatodban van a lényeg ("(...) jól muzsikál ma is"): ennek a kis kártyának a teljesítmény már / még elég. (Hát még ilyen kis kiszerelésben.)
Egyébként ott az oldalon 2%-kal a 4060 (gondolom stock) fölé helyezi.Nyilván nem ez fogja vinni 4k 120fps mellett a Hogwarts Legacy-t.
#65703 BalageK: Nem tudtam. Mondjuk azt tudtam hogy az A2000 is le van fojtva teljesítményben a fogyasztás miatt - tehát innen nézve logikus hogy ha van hely akkor picit többet bírjon.
Viszont ha jól láttam új Blackwell szériából nincs is már ilyen SFF változat, gondolom majd a következő értelmes architektúra vagy csíkszélesség módosításkor, esetleg. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
consono #65697 üzenetére
2 éve jelent meg, LP, 2 slot, csak alaplapról 70W, ~RTX2080 teljesítménnyel (amennyire lehet hinni ott a teljesítmény listának): NVIDIA RTX 4000 SFF Ada
Persze ez egy arany árú workstation kártya minden földi jóval. Fele ennyi, nem ECC memóriával azért szívesen elfogadnánk szerintem páran ha lenne belőle consumer verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest