- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszt alapján egész jó az U3 szellőzése, legfeljebb kicseréled a gyári ventit egy (talán PWM-es) jobb minőségűre. Külön jó pont a gyárilag beépített hátlapi fordulatszabályozó pöcök:
Én nyugodt szívvel venném, minőségi ház.
Esetleg a procit lecserélném aprón egy alacsony fogyasztású példányra, pl. i5-2500T-re (vagy itt értékegyeztetéssel egy 35W-os i5-2390T-re), vagy alulfeszelni próbálnám, de kb ennyi. -
Pete55555
addikt
Felesleges váltanod, az 1150-es i5-ök sem jobbak sokkal a 2500k-nál. Maximum veszel egy Z-s ITX lapot hozzá, de újonnan nincs, használtan garisat meg nehéz kifogni, tehát ez sem igazán jó alternatíva.
Tehát szerintem maradj a jelenlegi konfigodnál, és vegyél egy jó mATX házat, ha mindenképp költeni akarsz, viszont az már nem ebbe a topikba tartozik.
-
imibogyo
veterán
ASUS GTX 760 DC2 OC volt benne, nem volt vele gond. Maximum 65 fokos volt. Bár én raktam egy 12-es ventit a ház elejébe. De ha csak SSD-d van (vagy előre függőlegesen fogatod fel a HDD-t), akkor alulra is tehetsz ventit a VGA alá és nincs vele gond.
Ha munka miatt nem lenne szükségem izmosabb gépre (és így nagyobb alaplapra és házra), akkor én sem cserélném le. Bár ez lehet most sem fog bekövetkezni, mert alig van rá érdeklődő és az sem komoly. Bagóért sem veszi meg senki. Így marad ez "kis" gépnek a későbbiekben ismét egy GTX 760-al, és majd rakok össze egy külön nagyobb gépet a hardverigényes munkákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest