- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
Szerintem először érdemes lenne körvonalazni az egymással összeillő ház-táp-cpu formációt, mert azok a házok táppal fölöslegesen nagy teljesítményt adnak le ilyen konfighoz, másrészt zajjal teszik, és túl nagy helyet is foglalnak.
Ahogy most néztem pont nincs nagyon választék az olyan tápos házakból amihez ez ideális lenne( nem tudom hová tűntek de pár hónapja volt 4-5 féle legalább) , az épp kapható LCPOWER LC-1340mi 75W simán jó hozzá , főleg a j1900 hoz és csak 12k.
Ha nem kell küzdeni a wattokért én a következőt tenném:
1150 thin mini itx alaplap 20k
sodimm memória 4gb 15k
tápegység apróról kb 5ezer
ház igényítől függően 10től
proci kerettől függően, vissza vett órajellel is mehet.
ha később meg kell a kakaó vagy visszaveszed teljes fogyasztásra vagy csak pattintasz bele egy újabb procit.
(ha támogatná a program amivel dolgozom az igp-t akkor én is ilyesmit használnék)Ezt meg mint érdekesség : )
Is it possible to create a 10W gaming PC?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest