Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz HuTi.HUN #10683 üzenetére
Köszi a tanácsot
Alapban a ref volt az ötletem nekem is ugyanezenokból, de ha nem használok burkolatot (amit nem szándékozok) akkor duplaventis meg jobban hűtene...
Viszont erősen gondolkodom egy "rendesebb" vízhűtésrendszeren single radival, kisebb víztartállyal meg szivattyúval csak CPU-ra. Univerzálisabb mint a H60. És sokkal több helyet nem foglal el.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
kzkz
őstag
válasz HuTi.HUN #10596 üzenetére
HuTi.HUN: köszi az infót
Valami jobb fajta hűtőt tudtok ajánlani, ami max 8cm magas, hogy beférjen a kis belmagasságú házba?
FM1-es procihoz kellene, de úgy nézem mostanában elég univerzálisak a hűtők, és sok foglalathoz passzolnak...
Ami AM2/AM3-hoz jó, az jó FM1-hez is?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz HuTi.HUN #10297 üzenetére
A tápot nem is nézegettem, nekem külső (noti)tápos deszkám van, így ott csak egy nagy lyuk fityeg. Ha nem ilyen lenne, nyilván annak is kéne hely, tehát van értelme ekkora háznak, csak nem mindig. Nekem jobb lett volna egy feleilyen vastag, csak azokból ami van, abba max 2.5"-es vinyó fér bele, valamilyen rejtélyes elgondolásból nem foglalkoznak a 3.5"-el. Pedig kéne.
-
Dr. Akula
félisten
válasz HuTi.HUN #10275 üzenetére
Nekem is ilyen van, egy ASUS IONITX lap társaságában. Azok a mini óráscsavarok az oldalán elég igénytelenek szerelés szempontjából, lehetett volna normál csavarokat adni hozzá, ennyire nem kell a dizájn. Sőt, azt nem értem, miért nem a hagyományos, hátulcsavarozós megoldással készült, mindenkinek jobb lett volna. Valóban túl nagy egy mITX-hez, de kisebb házat még nem láttam olyat amibe 3.5+-es vinyó is elfért volna, és még szellőzése is van (0-24h üzemben, passzív hűtéses gépnek nem árt, főleg nyáron).
-
Sesy
aktív tag
válasz HuTi.HUN #9723 üzenetére
Lian Li PC-Q25B
Silverstone SST-ST50F-P Strider Plus - 500 Watt
ASrock Z68M-ITX/HT
INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
KINGMAX 8Gb DDR3 1333Mhz memóriamodul (DUAL KIT)
OCZ Vertex 3 120 GB 2,5” SATA 6G SSD – 120 GB vagy
KINGSTON 96GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+100 SVP100S2B/96GR
SAMSUNG 1000GB F3 EcoGreen 5400rpm 32MB SATA2 HD105SIegy hűtőt ajánlhatnátok hozzá, olyat ami be is fér a házba
nem tudom a két ssd közül melyiket (sata2 vs sata3)
dedikált vga majd később megy beleBorn stupid... Try again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- Filmgyűjtés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest