Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagynorbi

aktív tag

válasz mrbig25 #9990 üzenetére

mrbig25:
    Most egy i3-2120 van benne, de lehetne nyugodtan nagyobb is, mert 230W környékén fogyaszt a konfig terhelve (nem szintetikus programokkal).
    A Zotac Z68 kíváncsiságból landolt nálam, és teljesen elégedett vagyok vele. Az egyetlen negatívum, hogy nem tudom alulfeszelni vele a procit. Lehet, hogy van más hiányossága is, de nem vagyok annyira guru, hogy ez feltűnjön nekem. Nincs semmi baj a gyári intel hűtővel, de amit a helyére tudnék rakni (Akasa AK-CCE-7106HP), az éppen használatban van egy Zotac H67 ITX lapon, egy i3-2100 társaságában (most arról írok éppen).

Pista0001:
    Tudom, én mértem le neked anno a távolságot (ha jól emlékszem) a venti, és a HDD tartó keret között. Ez kb 8 mm. Ha még 4-5 mm-t hátrébb tolom a keretet (ekkor persze új lyukakat kellene fúrni a rögzítéséhez), akkor szűkösen de elférne egy kompakt vízhűtés egy slim ventivel. Ettől függetlenül lehet, hogy kipróbálom mit szól egy ilyen vízhűtés a passzivitáshoz, csak is a te kedvedért :)

zodo:
    Még egy 3,5-es HDD elférne a meglévő alatt, persze csak ha olyan lenne a HDD rögzítő keret kialakítása.

Üdv.:

Új hozzászólás Aktív témák