-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
válasz
Vigneau #61356 üzenetére
Jártam ma a praktikerben, vettem "hobbiüveget" 1600 forintért (25x50cm, 2mm vastag szépen átlátszó műanyag), méretre vágtam, sajnos nem lett a legszebb, úgyhogy valszeg majd még egyszer nekifutok, már csak a rögzítés mikéntjét kell kitalálni, ha van valakinek tippje örömmel fogadom, egyelőre jó alternatívának tűnik. Most az jutott eszembe, hogy ha következőre sikerülne teljes passzosan levágni úgy, hogy négy oldalról szorítsa a négy műanyag a sarokban lehet hogy rögzítési megoldásra sem lenne szükség hozzá.
-
trog
tag
válasz
Vigneau #61356 üzenetére
A bemasolt srác is hasonlóról írt Redditen, hogy ha az oldala nem lenne lyukacsos valszeg jobban szellőzne, illetve hogy főleg a videokártya által generált hő az ami nem igazán tud távozni, a CPU hővel nem igazán volt gondja. Én arra gondoltam hogy fúróval kitagitom a lyukakat, ahol jobban járatnám a levegőt a ventik környékén, akár valami mintát is téve bele, egyelőre még nincs rá szükségem, úgyhogy majd ha aktuális lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest