- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
sasNAXO #61211 üzenetére
Hű, az a ház!
Azt nem tudom, ez (sajnos?) márkavallás nálam. Amúgy sose volt problémám MSI cuccokkal, nem tuningolok, úgyhogy alapvetően a vrm problémák nem érintenek. A Gigabyte nálam még AM2 korban vágta el magát, de màr nem is emlékszek, mivel. 3. gen-nél adtam neki egy esélyt, de nem ment a Z77-ben a Sandy Celeron igp-je... Az Asus meg valamikor 2-3. gen. környékén lett annyira (túl?)hype-olva, hogy már azért unszimpatikussá vált. Az MSI az a márka, ami nem feltétlenül kiemelkedő, de amit tud, azt megbïzhatóan, stabilan hozza. Az Asrock meg nagyon szépen felépítette magát, másodvonalbeli márkából joggal került a másik 3 közé. Nálam MSI, Asrock, Asus, Gigabyte a sorrend, de a két A betűs között mély a szakadék nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest