- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Piftuka #60400 üzenetére
Akik ma Magyarhonban elég magas szintre vitték a PC alapú lejátszást és gyártanak is saját terméket, az a Core Audio.
Volt alkalmam személyesen is beszélni velük egyik bemutatójukon.
Asus alaplapokat használnak, bár azokat is átórázzák + egyedi gyártású már a házuk hozzá. Inkább ATX a preferált náluk is, a komolyabb lapokon jobb alkatrészek vannak.
ASUS ROG szériát nézegetnék.
Korábban Streacom házakat használtak, ilyesmit.
Ha olcsóbb kell, akkor HD-Plex, nekik vannak egész jó tápjaik is, bár a jó PC-s tápolás nem ilyen egyszerű (külön tápkör minden feszültségnek).
Másik útvonal lehet a Bodor Audio, ők is benne vannak ebben az iparban.CPU tekintetében én Inteles vagyok, 11. Gen még hagyományos felépítésű, 12. Gen-től kezdve heterogén. Fenti gyártók azt tapasztalták, hogy egy nagyobb teljesítményű proci visszafogva, alulfeszelve jobb hangot produkál, mint egy gyengébb.
Audio optimalizációt is be lehet erre vetni szoftveresen.Koax kimenet az már egyik lapon sem lesz, max. optika, de azt nem ajánlom használni.
Inkább dedikált USB kártya (pl. Paul Pang, vagy Matrix Audio), akár külső tápolással + külső USB --> SPDIF átalakító, amivel lesz egy újraórázott, viszonylag alacsony zajú jeled, ami mehet a DAC-ba.
(Én pl. egy Singxer SU-2-est használok a Matrix Audio Mini-i Pro3 előtt, és IIS-en megyek a DAC-ba HDMI kábellel.)
Az egész előtt meg egy mezei 12. Gen Intel NUC-om van.
A másik vége megy egy egyedi építésű csöves fejhallgató erősítő a STAX Lambda Nova Signature-höz.Ötleteléshez még jó lehet a Pink Faun honlapja, nagy barátok a Core Audio-val.
Remélem tudtam segíteni az irányban legalább.
-
válasz
Piftuka #60400 üzenetére
Streacom FC8 Alpha még jó lehet passzív hűtéses háznak, bár kicsit borsos az ára, és okosan kell összeválogatni a tartozékait.
-
rxmiss
tag
válasz
Piftuka #60400 üzenetére
"- Az alaplap preferáltan Micro ATX, de lehet ATX is." csak az ara miatt nincs megemlitve az itx? mert az eredeti kepen is itx van.
ha talalsz is keresett spdif kimenetes pcie kartyat, az is max az egyetlen pcie slotot fogja megenni, szoval AxBattler alaplap javaslata teljesen jo lehet. ha ebbe a hazba megis teszel pcie kartyat, akkor egy megfelelo pcie riser-rol is gondoskodnod kell. -
válasz
Piftuka #60400 üzenetére
ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/AC - 45k HUF
Ryzen 3 4300G APU (UEFI-ben 25-35W TDP-re korlátozva)
2x8GB 3200MT RAM KIT
Inter-Tech MINI-ITX PSU 200W NAS + hozzá valami normális külső notitáp
Alpine AM4 Passive hűtő sajnos már nem kapható, szóval ha az a passzív elvezetős házhűtés nem jön be, akkor nem tudom, mit lehetne... de szvsz egy JONSBO HP-400S-t nem hiszem hogy meghallanátok, vagy egy LP Noctua-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest