- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
"Társalgási szinten, de szerintem ennek nem sok köze van a témához."
Már megértem Rick4-et.De most komolyan, hogyan írhatod be ezután a mondatod után hogy még én keressek Neked forrást, amikor eleve arra céloztam hogy mivel nem létezik magyar tápegység gyártó ipar, így például angol nyelvű anyagokbül tudsz tájékozódni---- >nagyon is sok köze van a témához, mondhatni a lényeg hogy meg tudod-e érteni a külföldi nyelvű szakmai anyagokat.
A józan ész az nem volt kérdés, az a kérdés hogy Te milyen szakmai érveket tudsz felsorakoztatni, mert eddig az nem volt.
Úgy hogy most a Te érvelési hibád mentén, Te hozzál be konkrét szakmai bizonyítékot vagy konkrét mérési eredményt az állításod igazolására. Még egyszer, az hogy volt egy példád, amit egyébként rengeteg szakmai okozat okozhat, az nem érv, hanem 1 db eset.
Mivel egyébként a Te érvedet kb 5 perc gugli kereséssel le tudod Te magad nullázni, így nálad a labda hogy még is milyen szakmai anyagok alapján képviseled az álláspontodat, mert 2-en hoztunk ellenpéldákat és valódi szakmai ellenérveket, míg a Te oldaladon csak a templomi hit, meg az "én azt gondolom" segít...megsúgom ezek nem érvek szakmai vitában, nem vasárnap van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest