Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rowon #59957 üzenetére

"Társalgási szinten, de szerintem ennek nem sok köze van a témához."
    Már megértem Rick4-et. :D

De most komolyan, hogyan írhatod be ezután a mondatod után hogy még én keressek Neked forrást, amikor eleve arra céloztam hogy mivel nem létezik magyar tápegység gyártó ipar, így például angol nyelvű anyagokbül tudsz tájékozódni---- >nagyon is sok köze van a témához, mondhatni a lényeg hogy meg tudod-e érteni a külföldi nyelvű szakmai anyagokat.

A józan ész az nem volt kérdés, az a kérdés hogy Te milyen szakmai érveket tudsz felsorakoztatni, mert eddig az nem volt.

Úgy hogy most a Te érvelési hibád mentén, Te hozzál be konkrét szakmai bizonyítékot vagy konkrét mérési eredményt az állításod igazolására. Még egyszer, az hogy volt egy példád, amit egyébként rengeteg szakmai okozat okozhat, az nem érv, hanem 1 db eset.
    Mivel egyébként a Te érvedet kb 5 perc gugli kereséssel le tudod Te magad nullázni, így nálad a labda hogy még is milyen szakmai anyagok alapján képviseled az álláspontodat, mert 2-en hoztunk ellenpéldákat és valódi szakmai ellenérveket, míg a Te oldaladon csak a templomi hit, meg az "én azt gondolom" segít...megsúgom ezek nem érvek szakmai vitában, nem vasárnap van. :)

Új hozzászólás Aktív témák