- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Nem vagyok otthon vizes témában, csak félreraktam hátha egyszer mégis meggondolom magam.
Amúgy amit írtál, én ott csak 20,5mm magasat látok, de lehet rosszul nézem.
Én kimondottan elégedett vagyok az NR200-zal.
Bár most éppen agyalok/méregetek hogy tudnék downsize-olni egy DAN A4-SFX-be, de erről nem az NR200 tehet, jelentem velem van a gond. -
Én már végképp nem tudom, hogy mit kezdjek az pár hónapra vett NR200-al?
Dobjam ki a fenébe és ez volt a tanulópénz és vegyek helyette egy ASUS Prime AP201-ot?A legnagyobb gondom vele, hogy hol vannak már az ATX 3.0-as 850V+ -os SFX(-L) tápok? Leginkább a SeaSonic háza tájáról!
Ill. az eredetileg kinézett MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI laplap is eltűnt a boltok polcairől! (Na jó: az Alzánál van egy kibontott.)Mi a fene van itt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest