- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
FireKeeper #54658 üzenetére
Van a cégünknél béren kívüli juttatásként (Edenred Ezüst Kártya) 3 havonta 150.000 Ft juttatás, ha a vizsgált 3 hónapban nem vagy táppénzen 3 napnál többet. Mivel én 9 éve nem vagyok 1 napot sem táppénzen, nekem ezzel nincs gondom, így ez nekem 3 havonta biztosan megvan. És ezzel a kártyával tudsz fizetni MOL kutakon, ha utánvétesen rendelsz oda cuccot PickPack Pontra, vagy MOL PostaPontra. A MOL kút pedig 100 m-re van a cégtől, útba esik. És ezért raknám így össze a gépet, így raktam össze a korábban említett gépet is. Csak azt eladtam, mert az autó felújítás alatt volt/van, és mivel a gép nem volt prioritás, jól jött az ára
-
PROTRON
addikt
válasz
FireKeeper #54658 üzenetére
Jelenleg olyan ingatag a piac hogy minden és mindennek az ellenkezője is megtörténhet, így erre bazírozni szerencsejáték, ellenben nyerni csak keveset lehet, bukni viszont sokat ha pl az építőipari ármozgásokat vesszük alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged