Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #52825 üzenetére

Szerintem is korrekt kis gép, bár azért vannak fentartásaim:
    1650 lehet hogy ma már idejét múlt, tehát akinek nincs szüksége gpu erőre, annak felesleges, akinek meg igen annak meg kevéske...elegendő lenne az iGPU, ellenben kifizettetik Veled.
    A proci terén személy szerint nem tudom hogy napi használatban mennyit tud egy ilyen "H" proci, viszont az tuti hogy ha tényleg tud akkor azok a ventik visítani fognak...ahogy a hasonló mini konfigoknál megszokott.

Gyakorlatilag hasonló teljesítményt pakoltam ma papíron össze mini itx konfigban, ház és VGA nélkül
    A fent kérdezett tápegységgel, ami lévén mini itx elbírná a 1650-et.
    Mivel céghez lesz, így muszáj az új alkatrész számlával...így kereken bruttó 200k jó magyar forint lett, i5-el, 16GB V-LPX, 500-as A2000-el...
    Csak még gondolkodom hogy jövőállóan, tehát ha még is bekerül egy rendes VGA hogy rendes 3D CAD-elni lehessen ne csak 2D-t, lehet kellene egy 400W-os...csak TFX-ből nem találok most a boltban legalább gold-ot óccóért...a következő szint a silverstone tfx 500 42-ért...[link]. De ezen legalább tuti a 2x4 pin CPU táp...
    Csak nem tudom ez mennyire hangos a 80-as ventivel, a be quiet halknak tűnik.

No meg a koncepcióterv az hogy 2 fém lemez közé befogom a tápegységet és mellette meg ott a teljes konfig, a proci hűtővel. A táp ventije befelé fordítva, a terv hogy ne kelljen másik venti a gépbe.

Amúgy B460I lapokról mi a vélemény a fenti felhasználáshoz?

Új hozzászólás Aktív témák