Hirdetés
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
üzenetére
Volt nalam egy Asus strix 3070, az volt a legdurvabb:
kb 10! fps-tol cicergett, egyre magasabb hangon, oylan 40+ fps-tol mar nem volt hallhato kulombseg hogy 50 vagy 200. Nem csak a menuben, barhol (desktopon szerencsere nem) 10 fps-nel kicsit tobbre vagytam, foleg mivel 144hz-es monitor van hozza.
Undervolt, masik tap, masik gep, intel-amd proci stb semmi nem valtozott, szoval en tenyleg megprobaltam mindent, kalap szar (ilyen szempontbolt) es utanaolvasva 10 bol 9,5 nagy teljesitmenyu (70-80-90) kartya ezt csinalja, max nem oylan feltunoen (ezzel sem lenne semmi baj egy kozepesnel jobb hazban)
Eloszor direkt a legbrutalabb hutesu karit valasztottam hogy ne kelljen a ventinek hangosan menni , szoval ez a majd hallgatom a ventit a sipolas helyett otlet az anynira nem jon be : ) Ennel nagyobb szivas csak vizhutessel lenne...
Vegul ket megoldast talaltam: vagy a problemas alkatreszeket (VRAM) kell fizikailag szigetelni (plasti dip vagy valami hoallo szilikon, ami ugye tokjo hoszigetelo is...) vagy a haznak kell blokkolni.. az utobbi konnyebben jarhatonak tunik, kar hogy nincs itx meretben, egy ujabb piaci res!
Új hozzászólás Aktív témák
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi