Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flashpointer

őstag

válasz #16939776 #52637 üzenetére

Volt nalam egy Asus strix 3070, az volt a legdurvabb:
    kb 10! fps-tol cicergett, egyre magasabb hangon, oylan 40+ fps-tol mar nem volt hallhato kulombseg hogy 50 vagy 200. Nem csak a menuben, barhol (desktopon szerencsere nem) 10 fps-nel kicsit tobbre vagytam, foleg mivel 144hz-es monitor van hozza.
    Undervolt, masik tap, masik gep, intel-amd proci stb semmi nem valtozott, szoval en tenyleg megprobaltam mindent, kalap szar (ilyen szempontbolt) es utanaolvasva 10 bol 9,5 nagy teljesitmenyu (70-80-90) kartya ezt csinalja, max nem oylan feltunoen (ezzel sem lenne semmi baj egy kozepesnel jobb hazban)
    Eloszor direkt a legbrutalabb hutesu karit valasztottam hogy ne kelljen a ventinek hangosan menni , szoval ez a majd hallgatom a ventit a sipolas helyett otlet az anynira nem jon be : ) Ennel nagyobb szivas csak vizhutessel lenne...
    Vegul ket megoldast talaltam: vagy a problemas alkatreszeket (VRAM) kell fizikailag szigetelni (plasti dip vagy valami hoallo szilikon, ami ugye tokjo hoszigetelo is...) vagy a haznak kell blokkolni.. az utobbi konnyebben jarhatonak tunik, kar hogy nincs itx meretben, egy ujabb piaci res!

Új hozzászólás Aktív témák